Ukrywanie linków
Ukrywanie linków
Jak ustawić aby ukrywac linki na forum ?? A żeby zobaczyć link to trzeba obojetnie co napisac w poście ?? Z góry dzięki 
konkretnie o taki modzie to nie słyszałem. na forum gdzie to jest pogadaj z adminem może ci powie co to za mod albo go udostęoni jeśli to on go napisał 
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
http://phpbb2.pl/download.php?d=49
a mateusz warn. Jestes już sporo czasu na forum. Niesłyszałes o takim modzie? Wystraczy zerknąc na konkurencyjny download i już masz... W przemo jest wykorzystany ten mod. Nie wiesz to nie pisz i nie wprowadzaj kogoś w bład...
a mateusz warn. Jestes już sporo czasu na forum. Niesłyszałes o takim modzie? Wystraczy zerknąc na konkurencyjny download i już masz... W przemo jest wykorzystany ten mod. Nie wiesz to nie pisz i nie wprowadzaj kogoś w bład...
uszi pisze:a mateusz warn.
napisałem że ja o nim nie słyszałem a to nie znaczy że on nie istnieje przezież ???
niewiedziałem że za pomyłke można dostac ost.
w przemo jest sporo modów wiele z nich jest zmodyfikowanych albo napisanych przez samego przema.uszi pisze:W przemo jest wykorzystany ten mod
PS. a ty znasz wszystkie mody które powstały do phpBB2 ?? bo ja forum interesuje sie od ok 3 miesięcy
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
Nieznam wszystkich... Jednak jak ktos zada pytanie najpierwsz szukam na stornach o hackach, a dopiero później cos pisze. Ty skoro neiwiedizałas to nadzwyczajniej nabiłeś sobie posta.mateusz pisze:uszi pisze:a mateusz warn.![]()
napisałem że ja o nim nie słyszałem a to nie znaczy że on nie istnieje przezież ???
niewiedziałem że za pomyłke można dostac ost.w przemo jest sporo modów wiele z nich jest zmodyfikowanych albo napisanych przez samego przema.uszi pisze:W przemo jest wykorzystany ten mod
PS. a ty znasz wszystkie mody które powstały do phpBB2 ?? bo ja forum interesuje sie od ok 3 miesięcy