Ukrywanie linków

Tutaj udzielane jest wsparcie przy problemach związanych z instalacją, konwersją, aktualizacją oraz użytkowaniem phpBB 2.0.x.
Kabobek

Ukrywanie linków

Post autor: Kabobek » 09 lipca 2005, 14:22

Jak ustawić aby ukrywac linki na forum ?? A żeby zobaczyć link to trzeba obojetnie co napisac w poście ?? Z góry dzięki :)

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 09 lipca 2005, 14:52

konkretnie o taki modzie to nie słyszałem. na forum gdzie to jest pogadaj z adminem może ci powie co to za mod albo go udostęoni jeśli to on go napisał :D
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.

MdK
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: MdK » 09 lipca 2005, 19:33

http://phpbb2.pl/download.php?d=49

a mateusz warn. Jestes już sporo czasu na forum. Niesłyszałes o takim modzie? Wystraczy zerknąc na konkurencyjny download i już masz... W przemo jest wykorzystany ten mod. Nie wiesz to nie pisz i nie wprowadzaj kogoś w bład...

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 09 lipca 2005, 20:13

uszi pisze:a mateusz warn.
:shock:
napisałem że ja o nim nie słyszałem a to nie znaczy że on nie istnieje przezież ???
niewiedziałem że za pomyłke można dostac ost.
uszi pisze:W przemo jest wykorzystany ten mod
w przemo jest sporo modów wiele z nich jest zmodyfikowanych albo napisanych przez samego przema.

PS. a ty znasz wszystkie mody które powstały do phpBB2 ?? bo ja forum interesuje sie od ok 3 miesięcy
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.

MdK
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: MdK » 09 lipca 2005, 20:52

mateusz pisze:
uszi pisze:a mateusz warn.
:shock:
napisałem że ja o nim nie słyszałem a to nie znaczy że on nie istnieje przezież ???
niewiedziałem że za pomyłke można dostac ost.
uszi pisze:W przemo jest wykorzystany ten mod
w przemo jest sporo modów wiele z nich jest zmodyfikowanych albo napisanych przez samego przema.

PS. a ty znasz wszystkie mody które powstały do phpBB2 ?? bo ja forum interesuje sie od ok 3 miesięcy
Nieznam wszystkich... Jednak jak ktos zada pytanie najpierwsz szukam na stornach o hackach, a dopiero później cos pisze. Ty skoro neiwiedizałas to nadzwyczajniej nabiłeś sobie posta.

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”