Ej, wiecie co to znaczy?
http://img300.imageshack.us/img300/5722/blad9me.jpg
Dzieje się to przy wysyłaniu PW... Przed wyłączeniem wyszukiwania tego nie było. Postów pisać też nie można. Gdzie popełniłem błąd?
Błąd :|
sprawdź czy ostatnie dodatki które instalowałeś są dobrze zrobione. Kiedy te błędy zaczeły się pojawiać ??
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
Z tego co zrozumiałem na stronie błąd który się pojawił to buło coś jak nie może wygenerować buziek w prywatnych wiadomościach... A co do błędu na górze przejrzyj dokumenty gdzie pojawia się błąd w wierszu który jest podany...
"Trochę Względów, trochę Troski o Innych. W tym cała rzecz. Tak przynajmniej mówią." - Kłapouchy
na forum wszystko jest gdzieś i jakoś powiązane. wsytarczy błąd w sql i wtedy błędy będą w plikach bo pliki szukają danych w bazie. a jeśli w plikach jest byk to i odwołania do bazy mogą być niewłaściwe i tak w kółeczko.
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info