Błąd :|

Jeśli masz problem z nie autoryzowaną modyfikacją, nie możesz jej zainstalować lub występują błędy po jej instalacji to pisz w tym dziale.
Shogun
Kontakt:

Błąd :|

Post autor: Shogun » 02 lipca 2005, 12:49

Ej, wiecie co to znaczy?

http://img300.imageshack.us/img300/5722/blad9me.jpg

Dzieje się to przy wysyłaniu PW... Przed wyłączeniem wyszukiwania tego nie było. Postów pisać też nie można. Gdzie popełniłem błąd?

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 02 lipca 2005, 13:19

sprawdź czy ostatnie dodatki które instalowałeś są dobrze zrobione. Kiedy te błędy zaczeły się pojawiać ??
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.

Shogun
Kontakt:

Post autor: Shogun » 02 lipca 2005, 13:23

Gdy chciałem wyłączyć wyszukiwanie.. wszystko pięknie podmienione, uzupełnione itp. ale błędy się pojawiły.

eeyore
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: eeyore » 02 lipca 2005, 16:24

Z tego co zrozumiałem na stronie błąd który się pojawił to buło coś jak nie może wygenerować buziek w prywatnych wiadomościach... A co do błędu na górze przejrzyj dokumenty gdzie pojawia się błąd w wierszu który jest podany...
"Trochę Względów, trochę Troski o Innych. W tym cała rzecz. Tak przynajmniej mówią." - Kłapouchy

Shogun
Kontakt:

Post autor: Shogun » 02 lipca 2005, 16:49

Wiecie, wgrałem kopie plików, zanim zaczął wyłączać wyszukiwarkę i zadziałało. Pytam tylko z ciekawości, bo nie miało to wszystko powiązania 'plikowego'.

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 03 lipca 2005, 13:07

na forum wszystko jest gdzieś i jakoś powiązane. wsytarczy błąd w sql i wtedy błędy będą w plikach bo pliki szukają danych w bazie. a jeśli w plikach jest byk to i odwołania do bazy mogą być niewłaściwe i tak w kółeczko.
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”