Witam zainastalowałem tego moda u siebie na forum ajax_chat_2.0.0B8
Zainstalowałem go ręcznie bez pomocy AutoMODa ale niestety po instalacji wyglądał on tak u mnie..http://s4.zapodaj.net/images/26079455.jpg nie mogę pisać ani się nie odświeża.. ponadto jak można zauważyć czcionka jest znacznie powiększona. W czym jest problem??? styl to SEO* (moje gg:10822697 na wszelki wypadek)
ajax chat mod nie działa po instalacji
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Re: ajax chat mod nie działa po instalacji
Zacznę od tego czy użyłeś instrukcji przypisanej stylom na bazie subsilver2?, oraz dodatkowo widzę tu problem z kodowaniem znaków
Re: ajax chat mod nie działa po instalacji
Owszem instaluję patrząc na styl subsilver2, który jest podobny do SEO* przynajmniej w kwestii opisu. Nie będę ukrywał że z tym mam spore problemy.. jak dostosować instrukcję do mojego stylu, aczkolwiek instalacja "helpmod'a" przebiegła u mnie pomyślnie.