Problem z ikonkami

Pomoc przy instalacji oraz użytkowaniu phpBB 3.0.x. Forum nie służy do zgłaszania znalezionych błędów, innowacji lub problemów związanych ze stylami i modyfikacjami.
Awatar użytkownika
Bombik

Problem z ikonkami

Post autor: Bombik » 29 listopada 2008, 15:16

We wszystkich działach są ikonki nowy temat itp. a w dziale przywitaj się! nie ma. Co mam zrobić? Zgóry dziękuję i pozdrwawiam. http://www.cs-bachu.xt.pl - to nie reklama

Awatar użytkownika
Betrayal
Zasłużony

Re: Problem z ikonkami

Post autor: Betrayal » 29 listopada 2008, 17:06

Ja je widzę, a to oznacza, że masz źle ustawione zezwolenia dla tego działu.

Awatar użytkownika
Bombik

Post autor: Bombik » 29 listopada 2008, 17:59

Mógłbyś mi to bardziej wytłumaczyć?

Edit: Działa już. Skopiowałem te uprawnienia czy coś działu ogłoszenia.

neostart

Post autor: neostart » 07 lutego 2009, 02:10

Betrayal pisze:Ja je widzę, a to oznacza, że masz źle ustawione zezwolenia dla tego działu.
Mam bardzo zbliżony do powyższego wątku problem. Chciałem moderatora do poddziału dodać i coś namieszałem, że ani jako Admin, ani ten user nie może pisać nowych postów, jedynie edytować stworzone już wątki własne.

Oczywiście jestem zaznaczony jako założyciel. Z tego co mi wiadomo, to widziałęm jakąś długą listę pod stworzone kategorie i podkategorie i pozaznaczałem i może to od teo.

Jednakże nie wiem już gdzie to jest i co zrobić, aby nie kasować użytkowników i przywrócić ustawienia w jakiś sposób chociaż dla mnie.

Chciałbym tego usera zrobić modem i nadać mu hasło, lecz przy wcześniej wspomnianym problemie z powodu kolizji uprawnień, nie jest to możliwe.

Ikonki mi też znikły, nie mogę postów dawać i userzy też, możemy tylko edytować zrobione już posty.

Zablokowany

Wróć do „Użytkowanie”