Problem z ikonkami
Problem z ikonkami
We wszystkich działach są ikonki nowy temat itp. a w dziale przywitaj się! nie ma. Co mam zrobić? Zgóry dziękuję i pozdrwawiam. http://www.cs-bachu.xt.pl - to nie reklama
Re: Problem z ikonkami
Ja je widzę, a to oznacza, że masz źle ustawione zezwolenia dla tego działu.
Mógłbyś mi to bardziej wytłumaczyć?
Edit: Działa już. Skopiowałem te uprawnienia czy coś działu ogłoszenia.
Edit: Działa już. Skopiowałem te uprawnienia czy coś działu ogłoszenia.
Mam bardzo zbliżony do powyższego wątku problem. Chciałem moderatora do poddziału dodać i coś namieszałem, że ani jako Admin, ani ten user nie może pisać nowych postów, jedynie edytować stworzone już wątki własne.Betrayal pisze:Ja je widzę, a to oznacza, że masz źle ustawione zezwolenia dla tego działu.
Oczywiście jestem zaznaczony jako założyciel. Z tego co mi wiadomo, to widziałęm jakąś długą listę pod stworzone kategorie i podkategorie i pozaznaczałem i może to od teo.
Jednakże nie wiem już gdzie to jest i co zrobić, aby nie kasować użytkowników i przywrócić ustawienia w jakiś sposób chociaż dla mnie.
Chciałbym tego usera zrobić modem i nadać mu hasło, lecz przy wcześniej wspomnianym problemie z powodu kolizji uprawnień, nie jest to możliwe.
Ikonki mi też znikły, nie mogę postów dawać i userzy też, możemy tylko edytować zrobione już posty.