Witam mam pewien problem, otóż gdy nadaje uprawnienia moderatorskie dla poszczególnych działów konkretnej osobie wszystko jest ok ale chciałbym aby ta osoba nie mogła edytować postów Administratora czy jest taka opcja?
Kolejną sprawą jest Ajax SB zainstalowałem niby wszystko pomyślnie, dodało się do Panelu Admina ale na stronie głównej go nie widać, nie mam pojęcia jak sprawić aby ów shoutbox był widoczny bardzo proszę o pomoc.
Styl który używam na forum to soul_city, adres forum: http://www.mro-forum.yoyo.pl/
Pozdrawiam.
Uprawnienia moderatora oraz Ajax SB
Re: Uprawnienia moderatora oraz Ajax SB
musisz odświeżyć styl w PA by SB był widocznyKostek pisze:Kolejną sprawą jest Ajax SB zainstalowałem niby wszystko pomyślnie, dodało się do Panelu Admina ale na stronie głównej go nie widać, nie mam pojęcia jak sprawić aby ów shoutbox był widoczny bardzo proszę o pomoc.
Styl który używam na forum to soul_city, adres forum: http://www.mro-forum.yoyo.pl/
Nie pomagam poza forum jeżeli ktoś napisze będę to ignorował.
Szukałem opcji aby odświeżyć lecz takowej nie znalazłem, więc pomyślałem, że wyłączenie stylu, zmiana na podstawowy a następnie aktywowanie nowego i ustawienie na domyślny załatwi sprawę lecz jest tak samo nie widać sb na stronie głównej, jeśli zrobiłem źle proszę o pokierowanie mnie gdyż nie wiem jak odświeżyć styl.lukas9 pisze: musisz odświeżyć styl w PA by SB był widoczny
PA -> STYLE -> Szablony/Motywy -> OdświeżKostek pisze:Szukałem opcji aby odświeżyć lecz takowej nie znalazłem, więc pomyślałem, że wyłączenie stylu, zmiana na podstawowy a następnie aktywowanie nowego i ustawienie na domyślny załatwi sprawę lecz jest tak samo nie widać sb na stronie głównej, jeśli zrobiłem źle proszę o pokierowanie mnie gdyż nie wiem jak odświeżyć styl.lukas9 pisze: musisz odświeżyć styl w PA by SB był widoczny
Hmm odświeżyłem, jednak i tak nic z tego, nadal nie widać SB na stronie głównej już sam nie wiem ... wedłóg instalacji wszystko przebiegło pomyślnie, mod się zainstalował
edit.
SB juz działa, dziękuje za pomoc, ponawiam pytanie co do uprawnień moderatora.
edit.
SB juz działa, dziękuje za pomoc, ponawiam pytanie co do uprawnień moderatora.
Będziemy wdzięczni jeżeli napiszesz jak to się stało. Taki sam problem może mieć ktoś w przyszłości.SB juz działa, dziękuje za pomoc, ponawiam pytanie co do uprawnień moderatora.