Witam!
Mam problem, ktory wlasnie mi sie pojawil. Modyfikowalem konfigurację w panelu administracyjnym, i przełączyłem coś przy zabezpieczenie SSL, juz nie pamietam czy zrobilem na wlaczony czy wylaczony, w kazdym razie jednak serwer tego nie obslugiwal. De fakto nie mozna sie zalogowac bo ciagle wyskakuje komunikat (po zalogowaniu), ze dana strona nie istnieje na serwerze.
Skorzystalem z kilku porad i podmieniłem kod w pliku functions.php, i w sumie juz moge sie logowac, ale przy probie wejscia do panelu administracyjnego, ciagle wywala mi brak strony...
Pomocy!
Problem z SSL, brak mozliwosci logowania :|
ssl to ciasteczka czyli w tabeli _config cookie_secure // bezpieczne cooki [ssl] (0 - wylaczone, 1 - wlaczone)
jeśli nie pomoże to opisz dokłądnie co robiłeśLabis pisze:Skorzystalem z kilku porad i podmieniłem kod w pliku functions.php, i w sumie juz moge sie logowac
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
Witam,mateusz pisze:ssl to ciasteczka czyli w tabeli _config cookie_secure // bezpieczne cooki [ssl] (0 - wylaczone, 1 - wlaczone)jeśli nie pomoże to opisz dokłądnie co robiłeśLabis pisze:Skorzystalem z kilku porad i podmieniłem kod w pliku functions.php, i w sumie juz moge sie logowac
mam taki sam problem, proszę o wskazanie miejsca gdzie szukać pliku _config cookie_secure.
Pozdrawiam
Kod: Zaznacz cały
UPDATE `phpbb_config` SET config_value=0 WHERE config_name='cookie_secure'