BLAD
BLAD
Witam wrzucilem styl do katalogu templets - wrzucilem na serwer po czym wszedlem w PA -> Style -> Dodaj - no i zaistalowalem go..wszedlem w profil i zmienilem na inny po czym nie wyswietlia sie STRONA GLOWNA forum ..wszystko inne tak lecz strona gl. nie :/ mam teraz problem bo nie wyswietla sie zadny z opcji loguj profil itp. i niemam jak zmienic styl .. co może byc ? 
Hmm źle wykonany:
templates/styl/overall_header.tpl
odpal ten plik z subSilver i skopiuj wfragment o tym do nowego stylu:
kopiuj wszytskie U_.
templates/styl/overall_header.tpl
odpal ten plik z subSilver i skopiuj wfragment o tym do nowego stylu:
Kod: Zaznacz cały
<a href="{U_REGISTER}" class="mainmenu">{L_REGISTER}czy na forum są jakieś dodatki ? szczególnie te które edytują strone główną ?
wytłumacze co napisał uszi:
uszkodzony plik
<a href="{U_REGISTER}" class="mainmenu">{L_REGISTER}
wytłumacze co napisał uszi:
uszkodzony plik
szukasz tego pliku w stylu subsilver i w nim szukaszuszi pisze:templates/styl/overall_header.tpl
<a href="{U_REGISTER}" class="mainmenu">{L_REGISTER}
chyba ale sam zbytnio nie rozumiem. ja bym proponował skopiowaqć jeszcze raz oryginalne pliki które są odpowiedzialne za wyświetlanie informacji na stronie głównej. i jeśli zadziała a powinno to wtedy dodajesz modyfikacje które masz na forum i zmieniają strone główną.uszi pisze:kopiuj wszytskie U_.
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.