Witam, zainstalowałem sobie na forum modyfikację: ReIMG Image Resizer w wersji 2.0.1, wszystko zrobiłem poprawnie, lecz nie mam pojęcia czemu nie działa ta modyfikacja czyli nie pomniejsza dodanego zdjęcia. Wstawiłem zdjęcie o wymiarach 1920x1080 i ono się nie pomniejszyło pomimo, że w ustawieniach modyfikacji mam ustawione:
640x680
Maksymalny rozmiar obrazu:
Gdy obraz jest większy niż ten będzie zmniejszany. Ustaw na 0, aby wyłączyć zmniejszanie poziomej lub pionowej.
Nie wiem o co chodzi, proszę o pomoc.
Podczas instalacji wyskoczył błąd:
Informacje: Ta wersja UMIL jest niekatualna.
Proszę pobrać najnowsza wersję UMIL (Unified MOD Install Library) z: http://www.phpbb.com/mods/umil/
Więc pobrałem umil i wrzuciłem go, ale mod nie działa bo nie pomniejsza zdjęcia.
[ReIMG Image Resizer] Problem z pomniejszaniem zdjęcia
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.