Witam
Wie może ktoś jak wstawić tabelkę na to forum? Jest to forum phpBB w wersji 3.0.8. Próbowałem wstawić tabelkę za pomocą BB Code ale nie działa.
Tabelka na forum
Re: Tabelka na forum
Jaką tabelkę ?
-
Kamil9132
No to tak jak się robi zwykłą tabelkę.
Po googluj bo tabelki są tak stare że znajdziesz miliony poradników jak się robi tabelki.
Po googluj bo tabelki są tak stare że znajdziesz miliony poradników jak się robi tabelki.
-
Kamil9132
Znalazłem kilka tematów, ale nie większość nie odpowiada na moje pytanie. Chodzi mi o to jak zrobić żeby na forum była możliwość robienia tabeli. Nie chodzi mi o to jak zrobić tabelę w html, tylko jak dać możliwość robienia tabeli w postach na forum.
Aha w takim razie zmienia to postać rzeczy.
Kieruj się w poszukiwaniach tym http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 5&start=15 czyli tabelka bbcode
Kieruj się w poszukiwaniach tym http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 5&start=15 czyli tabelka bbcode
-
Kamil9132
Przeczytałem temat, ale nadal nie wiem jak to zrobić, próbowałem tak, ale nie działa:
[table][tr][td]M/cl overweight bag[/td]
[td]between 23 and 32 kg[/td]
[td]$150 worldwide[/td][/tr]
[tr][td][space] [/space][/td]
[td]beyond the two included in the FBA[/td]
[td]$200 to IATA Europe, $250 beyond[/td][/tr]
[tr][td]Oversized[/td]
[td]Over 158 cm (62 in)[/td]
[tr][td]Over 32 kg[/td]
[td]In all classes[/td]
[td]$350 to IATA Europe, $400 beyond[/td][/tr][/table]
[table][tr][td]M/cl overweight bag[/td]
[td]between 23 and 32 kg[/td]
[td]$150 worldwide[/td][/tr]
[tr][td][space] [/space][/td]
[td]beyond the two included in the FBA[/td]
[tr][td]Oversized[/td]
[td]Over 158 cm (62 in)[/td]
[tr][td]Over 32 kg[/td]
[td]In all classes[/td]
[td]$350 to IATA Europe, $400 beyond[/td][/tr][/table]
Ja podałem przykładowy tylko temat nie wiem czy akurat o taką tabelkę Ci chodzi.
To co w nim jest musisz dodać w ACP jako BBCODE i później podczas pisania posta korzystasz z tego BBCODE
To co w nim jest musisz dodać w ACP jako BBCODE i później podczas pisania posta korzystasz z tego BBCODE