Historia edycji tematu/posta
Historia edycji tematu/posta
Witam czy jest możliwość w phpBB 3.0.8 włączenia opcji historii edycji tematu/posta?
Re: Historia edycji tematu/posta
Ogólnie zauważyłem, że poszukujesz wielu modyfikacji. Zadajesz pytania, ale nie wiem - czy sam cokolwiek przeszukałeś? Jest do tego modyfikacja. Konkretnego linku Ci nie podam, ale dam Ci wskazówki.
Modyfikacja nazywa się : Prime Post Revisions, a poszukaj jej na oficjalnej stronie phpBB
Modyfikacja nazywa się : Prime Post Revisions, a poszukaj jej na oficjalnej stronie phpBB
Powrót do phpBB3! Przepraszam za nieobecność!
Zapoznawanie się z nową wersją skryptu...
No wiesz gdyby polskie strony o phpbb nie miały takiego ubogiego zestawu modyfikacji na swoich stronach to może by było łatwiej coś znaleźć.
Wy siedzicie dłużej w phpbb i wiecie co szukać, ja wpisałem w google historia edycji phpbb3 i nic ciekawego mi to nie zwróciło.
Jeżeli tak przeszkadza to że zadaje na tym forum pytania to sorry już się nie powtórzy już się wynoszę, dobrze ze jest gdzie
Wy siedzicie dłużej w phpbb i wiecie co szukać, ja wpisałem w google historia edycji phpbb3 i nic ciekawego mi to nie zwróciło.
Jeżeli tak przeszkadza to że zadaje na tym forum pytania to sorry już się nie powtórzy już się wynoszę, dobrze ze jest gdzie
Jeżeli tylko możemy - to bardzo chętnie pomagamy. Ale oczekujemy przede wszystkim jakiejś
inicjatywy pytającego. Tak to już niestety jest, że wszystko co związane jest z programowaniem
zazwyczaj jest po angielsku. Przeglądanie strony phpBB.com pod względem poszukiwania
modyfikacji jest bardzo proste, nie trzeba nawet dobrze znać języka. Wystarczy uruchomić sobie
google tłumacza i łatwo możemy znaleźć modyfikację, która nas interesuje.
Ale jeżeli Ty wolisz się obrażać, że ktoś próbuje Ci pomóc - w troszkę
inny sposób niż podawanie wszystkiego na tacy... To już nie moja sprawa.
Życzę powodzenia.
inicjatywy pytającego. Tak to już niestety jest, że wszystko co związane jest z programowaniem
zazwyczaj jest po angielsku. Przeglądanie strony phpBB.com pod względem poszukiwania
modyfikacji jest bardzo proste, nie trzeba nawet dobrze znać języka. Wystarczy uruchomić sobie
google tłumacza i łatwo możemy znaleźć modyfikację, która nas interesuje.
Ale jeżeli Ty wolisz się obrażać, że ktoś próbuje Ci pomóc - w troszkę
Życzę powodzenia.
Powrót do phpBB3! Przepraszam za nieobecność!
glizda pisze: Ale jeżeli Ty wolisz się obrażać, że ktoś próbuje Ci pomóc - w troszkę
Dzięki za pomoc