problem przy instalacji

Pomoc przy instalacji oraz użytkowaniu phpBB 3.0.x. Forum nie służy do zgłaszania znalezionych błędów, innowacji lub problemów związanych ze stylami i modyfikacjami.
marco5811

problem przy instalacji

Post autor: marco5811 » 15 kwietnia 2011, 22:10

Problem jaki mam to w zasadzie występuje po instalacji. Instalacja przebiega prawidłowo. Wszystko jest ok. Jednak po wylogowaniu , gdy próbuję ponownie zalogować się jako administrator przez http://mojeforum/adm wyskakuje że nie mam uprawnień . Nawet nie wyskakują pola do logowania , tylko napis o braku uprawnień. Gdzie leży bład .
Pozdrawiam

glizda
Zasłużony

Re: problem przy instalacji

Post autor: glizda » 15 kwietnia 2011, 22:25

Jak dobrze Cię rozumiem :

Na forum musisz być zalogowany jako jakiś użytkownik z prawami administratora aby otrzymać możliwość wejścia do Panelu Administratora. Nie ma możliwości bezpośredniego wchodzenia do tego panelu.
Powrót do phpBB3! Przepraszam za nieobecność!
Zapoznawanie się z nową wersją skryptu...

marco5811

Post autor: marco5811 » 15 kwietnia 2011, 23:14

dzięki. A teraz walczę ze zmianą skórki . Wgrywam nową w "styles" , ale w panelu administracyjnym mi jej nie pokazuje... :( .
Wydaje mi się że tam powinienem ją wgrać. Ale co zrobić żeby mi się pokazała w panelu administracyjnym .... ?

Awatar użytkownika
Widmo
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: Widmo » 15 kwietnia 2011, 23:37

Jak wgrałeś styl? Folder ze stylem zawierający template, imageset i theme wrzucasz do folderu styles. I później w zakładce Style instalujesz jako nowy.
Zapraszam na polskie forum ze zbiorami BBCode'ów - Kody, których nie znajdziesz nigdzie indziej!

Nie udzielam pomocy na PW, GG, mail. Wszelkie pytania proszę zadawać na forum.

Zablokowany

Wróć do „Użytkowanie”