Szukam modułu który by umożliwił tworzenie aukcji - licytacji np w formie tematu tak jak ankieta
gdzie aukcja otwierała i zamakała by się w określonym czasie
znacie coś takiego??
jeśli nie ma to może jest to dobry pomysł na nowego moda
Aukcje - licytacje
-
eustachy190
Re: Aukcje - licytacje
Ostatnio zmieniony 07 października 2010, 14:29 przez eustachy190, łącznie zmieniany 1 raz.
Niestety poszukiwana przez ciebie modyfikacja nie istnieje, samo stworzenie jej było by raczej mało przydatne moim zdaniem, istnieje zaś mod pozwalający na prowadzenie sklepu opartego o phpbb3
pod phpbb2 i by przemo gdzieś widziałem na którymś forum
myślisz że mało przydatne a ile jest linków na forum do allegro
a jak chcemy żeby w licytacji brały tylko osoby z forum?? allegro nie ma takiej możliwości
a jak chcemy żeby w licytacji brały tylko osoby z forum?? allegro nie ma takiej możliwości
Co do modyfikacji pod 2 czy przemo osobiście nie spotkałem się z takową - ale może i istnieje, linków na allegro jest sporo wszędzie, jednakże żadna modyfikacja nie ma możliwości regulowania kto może brać udział w aukcjach a kto nie - to reguluje serwis allegro - modyfikacje mogą jedynie ukrywać linki, informować o zakończeniu aukcji, ale to wszystko.traczu pisze:pod phpbb2 i by przemo gdzieś widziałem na którymś forum
no właśnie a tu chodzi o aukcje stawiane w forum mogło by istnieć coś takiego dla forumowiczów aukcje tylko i wyłącznie na forum
Jedyne co możemy ci na daną chwilę zaoferować to mod: http://sourceforge.net/projects/shopmodforphpbb/