z góry dzięki za wszelką pomoc
rejestracja, a wymagane pola
rejestracja, a wymagane pola
przewertowałem chyba wszystkie tematy odnośnie rejestracji i nigdzie jeszcze nie widziałem poruszonego tematu, który mnie dręczy i nie mogę znaleźć rozwiązania.. mianowicie już po standardowej rejestracji w panelu użytkownika, każdy może sobie dopisać numery komunikatorów, miejscowość, zainteresowania itp.. ale co trzeba zrobić aby te pola były pokazywane podczas rejestracji i aby niektóre z nich były polami obowiązkowymi, mówię tu głównie o polu 'miejscowość'.. gdzie mogę znaleźć kontrolę nad tym? 
Re: rejestracja, a wymagane pola
PA > Użytkownicy i grupy > Własne pola w profilu > I przy ustawieniach masz tam parę takich opcji.
tylko w tym rzecz, że nie chcę nowych pół, a chcę wykorzystać te które są standardowo..
nawet na tym forum wejdź w 'zarządzaj profilem>profil>edytuj profil' i chodzi mi o pola od góry do zainteresowań, jak można je wrzucić do rejestracji i dołączyć ich wymaganie aby przejść dalej?
tworząc nowe pole, np. 'miejscowość' w taki sposób jak powyższy w edycji profilu będą widoczne dwa pola 'miejscowość', a chcę uniknąć takiej sytuacji
nawet na tym forum wejdź w 'zarządzaj profilem>profil>edytuj profil' i chodzi mi o pola od góry do zainteresowań, jak można je wrzucić do rejestracji i dołączyć ich wymaganie aby przejść dalej?
tworząc nowe pole, np. 'miejscowość' w taki sposób jak powyższy w edycji profilu będą widoczne dwa pola 'miejscowość', a chcę uniknąć takiej sytuacji
czyżby to był aż tak trudny temat, że nikt nie może pomóc?