coś się stało z moim forum i w zakładce Zezwolenia PA poszarzyło mi tabelkę z użytkownikami którym nadaję uprawnienia moderatora lub administratora... nie mogę przez to dopisać nikogo do grupy moderatorów, a wczęsniej wydawało mi się, że to działało... co się stało, dlaczego nie działa i jest nieaktywna?
wklejam to na obrazku: http://hidusb.pl/awaria.PNG
nieaktywna tabelka w PA
Re: nieaktywna tabelka w PA
ok, ta tabelka jest co prawda nieaktywna, ale można do niej dopisywać - to jakis błąd z tym zaciemnieniem, można poprawić w nowej wersji...
mam pytanie do ludzi więcej niż ja grzebiących w PA...
przynależność do grupy ustawia się w zakładce "Użytkownicy i grupy"... jaki więc cel mają opcje Administratorzy i Moderatorzy globalni w zakładce "Zezwolenia"?
jak ustawię userowi grupę na moderatora, to ten user nie pojawia się w tabelce Mogeratorzy globalni z zakładki Zezwolenia... tu trzeba go ponownie dodać i ustawić uprawnienia, żeby był widoczny (mówimy cały czas o tabelce ze zdjęcia w pierwszym poście)...
chciałbym prosić o wyjaśnienie do czego służą opcje "Moderatorzy globalni" i "Administraorzy" z zakładki "Zezwolenia"?
mam pytanie do ludzi więcej niż ja grzebiących w PA...
przynależność do grupy ustawia się w zakładce "Użytkownicy i grupy"... jaki więc cel mają opcje Administratorzy i Moderatorzy globalni w zakładce "Zezwolenia"?
jak ustawię userowi grupę na moderatora, to ten user nie pojawia się w tabelce Mogeratorzy globalni z zakładki Zezwolenia... tu trzeba go ponownie dodać i ustawić uprawnienia, żeby był widoczny (mówimy cały czas o tabelce ze zdjęcia w pierwszym poście)...
chciałbym prosić o wyjaśnienie do czego służą opcje "Moderatorzy globalni" i "Administraorzy" z zakładki "Zezwolenia"?