czy Ktoś wie jak sprawdzić do jakiej grupy należy dany użytkownik?
chodzi zwłaszcza o rozróżnienie, czy do grupy nowi użytkownicy, czy może do zarejestrowani użytkownicy...
czy da się wyświetlić wszystkich użytkowników forum?
do jakiej grupy należy użytkownik?
Re: do jakiej grupy należy użytkownik?
mam jeszcze pytanko, dałem dla gościa uprawenienia "Może przeglądać profile, listę u?ytkowników oraz listę użytkowników obecnych na forum" na NIE, a na dole mojego forum dalej jest aktywna legenda w której wypisani są moderatorzy i admin forum...
to samo uprawnienie dla zarejestrowanych użytkowników daje pożądany efekt, pole legendy staje się nieaktywne...
czy to jakiś bug 3.0.6?
to samo uprawnienie dla zarejestrowanych użytkowników daje pożądany efekt, pole legendy staje się nieaktywne...
czy to jakiś bug 3.0.6?
na innych forach z boku postów na forum jest pełna informacja o użytkowniku-autorze postu... u mnie nic nie ma, poza informacją kiedy się zarejestrował... jak to wszystko powłączać? (bo administrator też nie widzi żadnych informacji u autorze, więc sądzę, ze powyłączane)
no dobra, nieaktualne...
czy Ktoś może mi tu odpowiedzieć już na ostatnie pytanie, gdzie dodaje się użytkownika do grupy (konkretnie moderatorów)? jakieś 3 dni temu miałem gdzieś w PA takie dwa okienka w których mogłem wpisać nazwę użytkownika który ma być moderatorem... siedzę dziś cały dzień i za cholerę nie mogę tego znaleźć... HELP! to proste ja wiem, ale ja nie mogę nigdzie znaleźć, proszę o wsparcie.
czy Ktoś może mi tu odpowiedzieć już na ostatnie pytanie, gdzie dodaje się użytkownika do grupy (konkretnie moderatorów)? jakieś 3 dni temu miałem gdzieś w PA takie dwa okienka w których mogłem wpisać nazwę użytkownika który ma być moderatorem... siedzę dziś cały dzień i za cholerę nie mogę tego znaleźć... HELP! to proste ja wiem, ale ja nie mogę nigdzie znaleźć, proszę o wsparcie.
- @Marcin
- Zasłużony
- Kontakt:
1. Założyłeś forum, zapoznaj się z Panelem Administratora.
2. Odpowiedź na Twoje pytanie jest w "Baza wiedzy"
3. Używaj opcji "Szukaj"
2. Odpowiedź na Twoje pytanie jest w "Baza wiedzy"
3. Używaj opcji "Szukaj"
Wsparcie phpBB PL !!