Gdy próbuję skorzystać z wyszukiwarki w prawym górnym rogu (szukaj w serwisie)to mam taki komunikat:
Nie znaleziono obiektu!
Nie znaleziono żądanego URLa na tym serwerze. Odnośnik na referującej stronie wydaje się być nieprawidłowy lub nieaktualny. Poinformuj autora tej strony o problemie.
Jeśli myślisz, że jest to błąd tego serwera, skontaktuj się z administratorem.
Error 404
phpbb.pl
Sat Feb 13 23:25:41 2010
Apache/2.2.8 (Ubuntu) mod_ssl/2.2.8 OpenSSL/0.9.8g
Nie znaleziono obiektu!
Re: Nie znaleziono obiektu!
Tak, wiem o tym. Jak tylko będę miał dostęp do FTP zostanie to poprawione. Tymczasowo zachęcam do korzystania z wyszukiwarki forum.
Wyszukiwarka została już poprawiona. Niestety jest ona czuła na wielkość znaków. Wyszukiwane zapytanie nie jest również dodawane do adresu URL. Jak znajdę więcej czasu to poprawię to.
Podczas wejścia w prywatne wiadomości, wyświetla się to
Błąd ogólny
SQL ERROR [ mysql4 ]
Got error 28 from storage engine [1030]
Wystąpił błąd SQL podczas generowania tej strony. Skontaktuj się z Administratorem forum jeżeli błąd będzie się powtarzał.
Błąd ogólny
SQL ERROR [ mysql4 ]
Got error 28 from storage engine [1030]
Wystąpił błąd SQL podczas generowania tej strony. Skontaktuj się z Administratorem forum jeżeli błąd będzie się powtarzał.
Dziękuję za informację. O reszcie podobnych błędów już wiem. Wystąpił drobny problem z bazą danych.
Proszę, w przeciągu jakiego czasu zostanie to naprawione? Chciałbym mieć szybki dostęp do pilnej wiadomości PW.
Niestety ciężko mi oszacować. Wygląda na to, że błąd nie jest z naszej winy, a po prostu zabrakło miejsca na dysku gdzie znajduje się baza danych.
Już wszystko wróciło do normy.