Nakombinowałem się już ze 3 godziny i nic...
Nie zmienić koloru pewnego linka. Chodzi mi o link autora tematu. Zalozmy ze wchodzimy na forum, nastepnie wchodzimy do jakiegos "podforum" i tam mamy spis wszystkich tematow w tym podforum. Pod kazdą nazwą tematu jest napisane cos takiego:
I mnie sie rozchodzi wlasnie o to aby napis "Nazwa Użytkownika" ktory jest linkiem mial wybrany przezemnie kolor.przez Nazwa_Użytkownika » Wczoraj, 12:42
Ogolnie rzecz biorąc to mozna to zmienic, bawia sie cssami ogolnymi a: link a: hover itd... jednak wtedy zmienia mi sie wecej linkow. a ja potrzebuej zmienic kolor tylko tego jednego. Dzialam na standardowym szablonie ProSilver.
Jesli chodzi o fragment kodu, to w tym miejscu wyglada to tak:
Kod: Zaznacz cały
<ul class="topiclist topics">
<li class="row bg1">
<dl class="icon" style="background-image: url(./styles/prosilver/imageset/topic_read.gif); background-repeat: no-repeat;">
<dt title="Brak nowych postów"><a href="./viewtopic.php?f=4&t=6" class="topictitle">temat uzytkownika</a>
<br />
przez <a href="./memberlist.php?mode=viewprofile&u=53">NAZWA_UZYTKOWNIKA</a> » Wczoraj, 12:42
</dt>
dt.topictitle
.row bg1
i pare innych
i tam ustawiac kolory linkow cssami, ale nie da rady:/ Wszystko inne pozmienialem a to sie nie chce.
Ktos sie orientuej jak mozna zmienic wyglad tego linka?
bylbym wdzieczny za pomoc... bo mi sie pomysly skonczyly :/