witam... mam problem z moim forum.
chodzi o to, ze brakuje jakis plikow...
problem polega na tym, ze zawsze kiedy forum automatycznie sie odswierza, np. przy upadate. po refreshu wyskakuje strona hostingu, ze nie ma strony o podanym adresie...
tak samo po logowaniu, jesli forum automatycznie przekieruje mnie do strony glownej (probuje to zrobic) wyskakuje problem, ze nie ma strony o podanym adresie...
przez to nie moge zrobic update, poniewaz gdy forum sprawdza pliki, po odswierzeniu nie laduje sie ostatni krok update'a... :/
inny problem...
nie ma opcji zapamietania hasla, jesli sie wylaczy przegladarke, czy karte w przegladarce haslo bedzie trzeba wpisac ponownie...
brak plików?
Re: brak plików?
Ustaw poprawnie ciasteczka:nie ma opcji zapamietania hasla, jesli sie wylaczy przegladarke, czy karte w przegladarce haslo bedzie trzeba wpisac ponownie...
http://phpbb.pl/articles/details/konfig ... steczek_83
Pokaż zrzut ekranu z listą plików w głównym katalogu forum.
cookies naprawilem... teraz zapamietuje sesje - po wylaczeniu przegladarki czy zakladki, jesli czas nieobecnosci nie przekroczy czasu zapisanego na forum... to jestem zalogowany...
ale nadal nie przekierowuje do administratora...
zrobic screen'a na ftp?
ale nadal nie przekierowuje do administratora...
tzn?we3b pisze:Pokaż zrzut ekranu z listą plików w głównym katalogu forum.
zrobic screen'a na ftp?
Tak. Hosting masz na cba.pl? Jeśli tak, to zrzut raczej nie będzie konieczny. Doklejane przez nich reklamy często powodują takie problemy.
tak... cba.pl
nic nie moge zrobic w PA poniewaz wyskakuje ze nie ma takiej strony... co mam zmienic? :/
chcę np. wyczyscic pamiec podreczna i powinien dzialac ten link:
mojadomena.pl/adm/index.php?i=main&mode=main&sid=e9fb8797eb672dba4922e37f9dde020b&confirm_key=3ORFLR5CX9
i nie dziala... cokolwiek chce zmienic w PA, np: usunac uzytkownika wyskakuje mi blad, ze nie ma takiej str. :/
chcę np. wyczyscic pamiec podreczna i powinien dzialac ten link:
mojadomena.pl/adm/index.php?i=main&mode=main&sid=e9fb8797eb672dba4922e37f9dde020b&confirm_key=3ORFLR5CX9
i nie dziala... cokolwiek chce zmienic w PA, np: usunac uzytkownika wyskakuje mi blad, ze nie ma takiej str. :/