witam mam taki problem. Dopiero co zalozylem forum v.3.0.5 i mam taki problem.
wchodzac na forum loguje sie bez problemow. potem loguje sie rowniez bez problemu do panelu administratora (prosi o ponowne zalogowanie). Ale kiedy tylko chce cos zrobic (w sensie gdy cokolwiek klikne) w PA to natychmiast przenosi mnie z powrotem do Ponownego Logowania. wiec znowu wpisuje login haslo (mimo tego ze na pasku logowania caly czas widnieje jako zalogowany), wyskakuje mi ze zostalem pomyslnie autoryzowany bla bla i ze zaraz bede w PA no i znowu wraca mnie do logowania:/ i tak w kolko. Jak sie wyloguje calkiem z forum to znowu moge sie zalogowac do PA i PA sie otwiera ale znowu przy probie czegokolwiek wracam do logowania i sytuacja sie powtarza. Kombinowalem z przegladarka (zapamietywanie hasel, autologowanie), nawet sprobowalem przez inna przegladarke ale bylo to samo. W samym forum moge dodawac tematy i odpowiadac i wszystkie opcje profilu uzytkownika dzialaja normalnie. ale w PA nic nie moge zrobic - nawet aktywowac nowych uzytkownikow. Czy mial ktos podobny problem? czy cos przeoczylem?
Co wiecej, prowadze tez drugie forum juz od pol roku, na tym samym serwerze, i ogolnie z nowym forum wszystko robilem tak samo jak ze starym i z nowym mam ten problem, a z tamtym nie. sytuacja wydaje sie dziwna i wskazywalaby ze cos z systemem plikow samego forum jest nie tak... moglem cos pomieszac?
bardzo prosze o pomoc.
problem z logowaniem
Re: problem z logowaniem
Sprawdź ustawienia cookies w ustawieniach forum
problem w tym ze nawet nie moge sprawdzic tych ustawien. bo jak tylko w PA klikam na "ustawienia cookie" to mnie wyrzuca do logowania. pewnie da się jakos manualnie to sprawdzic i zmienic. wiec jeszcze raz prosze o pomoc
W bazie danych w tabeli config możesz to przeedytować