Masowe usuwanie uzytkownikow
Masowe usuwanie uzytkownikow
Jak usunac masowo uzytkownikow. Mam do usuniecia 3 strony uzytkownikow ,ktorzy ostatni raz byli aktywniki kilka lat temu.
Jak to zrobic?
Poza tym przenosilem forum na nowy serwer poprzez wgranie nowej paczki phpbb3 + zaimportowanie kilka tabel phpbb3 i nadal mam cos takiego. Jakies pozostalosci po modzie:
http://img2.vpx.pl/up/20090815/screen.png
Jak to zrobic?
Poza tym przenosilem forum na nowy serwer poprzez wgranie nowej paczki phpbb3 + zaimportowanie kilka tabel phpbb3 i nadal mam cos takiego. Jakies pozostalosci po modzie:
http://img2.vpx.pl/up/20090815/screen.png
Re: Masowe usuwanie uzytkownikow
Zainstaluj tego moda: ACP Inactive Users, w nim będziesz miał przedstawionych nieaktywnych userów, zaznacz ich i usuń 
Co do tego błędu to zrób tak: ACP -> zakładka System -> Panel administracyjny -> .MODy i usuń Moduł Shoutboxa
Co do tego błędu to zrób tak: ACP -> zakładka System -> Panel administracyjny -> .MODy i usuń Moduł Shoutboxa
PA -> Użytkownicy i Grupy -> Bezpieczeństwo użytkownika -> Usuwanie użytkowników
masz tam dużo opcji dot. usuwania kont
masz tam dużo opcji dot. usuwania kont
Ok dzieki. Ale co zrobic z uzytkownikami,ktorzy sa aktywni ,ale w ostatniej aktywnosci nie maja zadnej daty tylko "-" (myslnik)?
Nie wiem w takim razie jakie kryteria dla nich mam wybrac by ich usunac?
Nie wiem w takim razie jakie kryteria dla nich mam wybrac by ich usunac?
Czyli nie zalogowali się oni jeszcze na forum
No doskonale o tym wiem. I pytalem jak to rozwiazac. A nie o podpowiedz co znaczy myslnik ,ktory znajduje sie przy ich nickach ;/
Moim zdaniem powinieneś przyjąć takie same zasady usuwania jak w przypadku tych co od dawna się nie logowali
Możesz dać screen?
Możesz dać screen?
Wtedy takie konta usuwasz w PA -> Użytkownicy i Grupy -> Nieaktywowani użytkownicy
Ale oni sa aktywowani tylko niezalogowani. Bo nieaktywnych co jakis czas usuwam i tamci z tymi myslnikami w ostatnio zalogowanych nadal sa.
Zrobilem tak ,ze usunalem wszystkich co maja 0 postow i juz.
Zrobilem tak ,ze usunalem wszystkich co maja 0 postow i juz.