Uwagi w poście
Uwagi w poście
Poszukuje moda który pozwoli na zamieszczanie w poście uwag np przez moderatora, administratora forum tak aby użytkownicy nie mogli edytować tych uwag. Zna ktoś może taką modyfikacje?
Re: Uwagi w poście
A "Powód edycji postu" nie wystarczy?
- dezerter_af
- Kontakt:
Przyłączam się do poszukiwań, Dares chodzi o coś takiego jak z phpbb2 by przemo : >?
Grafika na szkle do kuchni to idealny pomysł na odświeżenie jej wyglądu. Szkło jest wyznacznikiem elegancji, a dzięki elastyczności, można na nim nadrukować dowolną grafikę!
Grafika na szkle - Glass Decor
Szkło do kuchni - GlassDecor
czy ja wiem nie wiem jak to wygląda na phpbb2 by przemo
- dezerter_af
- Kontakt:
Mniej więcej coś takiego jak dobrze pamiętam:
//Madman: a tutaj jest jakaś uwaga w kolorze czerwonym albo niebieskim zależne od kolorów przydzielonych dla grup,
No i tej wiadomości nieda się zmienić ani usunąć
coś takiego widziałem. Może postaram się przerobić starego moda z phpbb by przemo na phpbb3 
//Madman: a tutaj jest jakaś uwaga w kolorze czerwonym albo niebieskim zależne od kolorów przydzielonych dla grup,
No i tej wiadomości nieda się zmienić ani usunąć
Grafika na szkle do kuchni to idealny pomysł na odświeżenie jej wyglądu. Szkło jest wyznacznikiem elegancji, a dzięki elastyczności, można na nim nadrukować dowolną grafikę!
Wydaje mi się, że o wiele łatwiej będzie przerobić opcję dostępną w standardzie – „Powód edycji postu”. W końcu służy ona do takich notatek i użytkownik nie ma możliwości ich edycji. Niedostępne jest tylko kolorowanie dla poszczególnych grup.
Mniej więcej coś takiego - w "viewtopic_body.html"
to
zmień na
i w "content.css" z
usuń
to
Kod: Zaznacz cały
<!-- IF postrow.EDITED_MESSAGE or postrow.EDIT_REASON -->
<div class="notice">{postrow.EDITED_MESSAGE}
<!-- IF postrow.EDIT_REASON --><br /><strong>{L_REASON}:</strong> <em>{postrow.EDIT_REASON}</em><!-- ENDIF -->
</div>
<!-- ENDIF -->Kod: Zaznacz cały
<!-- IF postrow.EDIT_REASON -->
<div style="width: 90%; margin: 0 auto; padding: 5px; border: 1px solid #999; background: lightyellow">
{postrow.EDITED_MESSAGE}<hr /><span style="font-size: 12px">{postrow.EDIT_REASON}</span>
</div>
<!-- ELSE -->
<!-- IF postrow.EDITED_MESSAGE-->
<div class="notice" style="border-top: 1px dashed #ccc">{postrow.EDITED_MESSAGE}</div>
<!-- ENDIF -->
<!-- ENDIF -->Kod: Zaznacz cały
.notice {...}Kod: Zaznacz cały
border-top: 1px dashed #CCCCCC;
Ostatnio zmieniony 25 czerwca 2009, 16:32 przez pit, łącznie zmieniany 1 raz.
- dezerter_af
- Kontakt:
Pituś wiem, że chciałeś dobrze ale z racji tego, że wymyślasz okrężne drogi to chyba będę myśleć nad przerobieniem starego hacka :p
masz racje we3b zastosuje się do twoich wskazówek
Moja droga może i jest okrężna ale przynajmniej nie można się na niej zgubić.dezerter_af pisze:wymyślasz okrężne drogi to chyba będę myśleć nad przerobieniem starego hacka
Twoja to labirynt.
Daj znać jak coś wymyślisz.masz racje we3b zastosuje się do twoich wskazówek