shoutbox Ajax 2.0
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
shoutbox Ajax 2.0
Może ktoś mi zainsatlowac ten shoutbox probowałem wgrywałem ale i tak nie było widac shoutbox a jak chciałem odswiezyc styl to wyskakiwało ze takiej strony nie ma. To kto pomoze?? 
Re: shoutbox Ajax 2.0
Wyskoczył jakiś konkretny błąd? Jeśli tak to skopiuj go tutaj.
Przepraszamy, strona nie została znaleziona.
Czesto teraz tak mam jak chce wejsc do PA to tez tak czasami, tak sie stało po tym jak zminiłem te pliki itp. Zainstalowałem od nowa phpbb i nadal to jest
Czesto teraz tak mam jak chce wejsc do PA to tez tak czasami, tak sie stało po tym jak zminiłem te pliki itp. Zainstalowałem od nowa phpbb i nadal to jest
Jaki serwer?
Takie pytania padały już na tym forum wiele razy. W większości przypadków winą tego typu komunikatów są słabe jakościowo serwery, przeważnie nieodpowiednio skonfigurowane. Praktycznie zawsze chodzi o darmowy hosting.