chat mod - klikalny nick

Pomoc w przypadku kłopotów z modyfikacjami: instalacją, konfiguracją, błędami. Zakładając nowy temat pamiętaj o odpowiednim prefiksie!
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Awatar użytkownika
dezerter_af
Kontakt:

chat mod - klikalny nick

Post autor: dezerter_af » 30 maja 2009, 10:54

Witam!
Otóż mam takie zagadnienie do rozwiązania. Wydaje mi się, że proste bo widziałem takie w adv quick reply. A mianowicie chodzi o to, że używam chatmoda i chciałbym aby po kliknięciu na nick w chatmodzie nie pokazywał się profil, tylko nick wskakiwał do "say" i żeby miał kolor swojej grupy jak to miejsce ma w by przemo.
Grafika na szkle do kuchni to idealny pomysł na odświeżenie jej wyglądu. Szkło jest wyznacznikiem elegancji, a dzięki elastyczności, można na nim nadrukować dowolną grafikę!
Grafika na szkle - Glass Decor
Szkło do kuchni - GlassDecor

Awatar użytkownika
dezerter_af
Kontakt:

Re: chat mod - klikalny nick

Post autor: dezerter_af » 04 czerwca 2009, 20:58

,
Grafika na szkle do kuchni to idealny pomysł na odświeżenie jej wyglądu. Szkło jest wyznacznikiem elegancji, a dzięki elastyczności, można na nim nadrukować dowolną grafikę!
Grafika na szkle - Glass Decor
Szkło do kuchni - GlassDecor

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”