chat mod

Pomoc w przypadku kłopotów z modyfikacjami: instalacją, konfiguracją, błędami. Zakładając nowy temat pamiętaj o odpowiednim prefiksie!
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Awatar użytkownika
dezerter_af
Kontakt:

chat mod

Post autor: dezerter_af » 14 maja 2009, 15:22

Witam!
Już nie mam siły, moje forum to http://www.osiolkowo.pl Mam problem ponieważ chat się rozjeżdża na całej stronie, nie ma paska przesuwania i po wysłaniu wiadomości pokazuje się informacja, że wiadomość została wysłana coockis mam ustawione na ".osiolkowo.pl" ścieżka coockies na "/" a to nadal nic nie pomaga :/ Bardzo proszę o pomoc ponieważ dostaje już szewskiej pasji :(

Pozdrawiam!

//EDIT: Używam firefoxa a wcześniej na innym stylu chat dobrze działał.

EDIT2: Przepraszam nie wrzuciłem plików do mojego thema ^^ lecz nadal po wysłaniu wiadomości przechodzi na inną stronę które wyrzuca komnikat
"Informacja

Wiadomość została wysłana."

Proszę o pomoc :(
Grafika na szkle do kuchni to idealny pomysł na odświeżenie jej wyglądu. Szkło jest wyznacznikiem elegancji, a dzięki elastyczności, można na nim nadrukować dowolną grafikę!
Grafika na szkle - Glass Decor
Szkło do kuchni - GlassDecor

Awatar użytkownika
Sccubia Polacco
Zasłużony
Kontakt:

Re: chat mod

Post autor: Sccubia Polacco » 14 maja 2009, 19:34

Jeśli wszystko zainstalowałeś zgodnie z instrukcją problem z dynamicznym wyświetlaniem treści może leżeć po stronie serwera. Nie dawno zdarzyło mi się parę razy zobaczyć ten komunikat na moim forum,mimo że nic nie zmieniałem w konfuguracji, dodam że taki komunikat również pojawia mi się na operze mini ale to chyba oczywiste ; )
Napisz do helpdesku czy masz pełną obsługę AJAX po stronie serwera.

Awatar użytkownika
dezerter_af
Kontakt:

Post autor: dezerter_af » 14 maja 2009, 20:00

Ale chat mod działał wcześniej dobrze, dosłownie 4-5 dni temu :) tylko, że na innym theme a teraz mam nowy theme który korzysta z plików prosilvera i chat nie działa :/

Myslę, że helpdesk nic nie pomoże bo sie wpakowałem w gów$% na lua.pl .... a nie potrzebnie wykupiłem VIP wersje... już sam nie wiem co może się dziać :(
Grafika na szkle do kuchni to idealny pomysł na odświeżenie jej wyglądu. Szkło jest wyznacznikiem elegancji, a dzięki elastyczności, można na nim nadrukować dowolną grafikę!

Deletor

Post autor: Deletor » 20 maja 2009, 16:33

Jeśli mogę się dołączyć aby nie zakładać nowego tematu. Wydaje mi się że zainstalowałem wszystko zgodnie z instrukcją. Ale.. W PA mam chat i mam ustawione prawa, ale na stronie nigdzie się nie wyświetla. I już nie mam pomysłu od czego to może zależeć. Ma ktoś może jakiś pomysł??

Awatar użytkownika
dezerter_af
Kontakt:

Post autor: dezerter_af » 21 maja 2009, 18:30

Deletor, odśwież styl i zobacz czy dodałeś kod odpowiedzialny za wyświetlniae.

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”