Witam
Mam taki problem. Zainstalowałem moda Ajax Shoutbox 1.0.3a i on zamiast pokazywać wiadomości jedna pod drugą to pokazuje je obok siebie. Może mi ktoś powiedziec jak to naprawić. Wgląd na ten błąd na www.ppp-cs.pl
Pozdrawiam
ajax shoutbox1.0.3a pokazuje wiadomosci obok siebie
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Re: ajax shoutbox1.0.3a pokazuje wiadomosci obok siebie
zrobiłem tak jak pisali i właśnie to nie działa. nie wiem moze stylesheet.css zle zmodyfikowałem
Nie wiem co tam pisali ani co zrobiłeś, ale w Twoich stylach nie ma słowa o shoutbox'ie.zrobiłem tak jak pisali
O co Ci chodzi??pit pisze:ale w Twoich stylach nie ma słowa o shoutbox'ie.