ajax shoutbox 1.0.3a problem z uprawnieniami
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
ajax shoutbox 1.0.3a problem z uprawnieniami
witam, zainstalowałem owego shoutboxa wszystko ładnie działa, poustawiałem uprawnienia jednak konto gość nadal widzi shoutboxa przy czym w uprawnieniach jest zaznaczone ze nie może widziec i sie zastanawiam co jest
nie chce aby każdy przechodzień widział co pisze w sb ze znajomymi...
Ostatnio zmieniony 28 lutego 2009, 18:30 przez daroPL, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Rozwiązany
Powód: Rozwiązany
Re: ajax shoutbox 1.0.3a problem z uprawnieniami
Przenoszę. Proszę poprawić nazwę tematu (prefiks).
Re: ajax shoutbox 1.0.3a problem z uprawnieniami
W wersji 1.0.3 jest możliwość ustawiania uprawnień? Nie wydaje mi się. Możesz objąć kod shoutboksa instrukcjami warunkowymi, dzięki którym będzie wyświetlany tylko dla zalogowanych użytkowników.
Kod: Zaznacz cały
<!-- IF S_USER_LOGGED_IN -->
tutaj kod shoutboksa
<!-- ENDIF -->Re: ajax shoutbox 1.0.3a problem z uprawnieniami
dziekuje za pomoc