Na moim forum (podpis) prz rejestracji nei pokazuje się obrazek, dzisiaj mi to zgłosił użytkownik chcący sie zarejestrować. Jaki plik za to odpowiada my go ewentualnie nadpisać? Bo szczeże mówiac nie grzebałem w plikach odpowiedzialnych za rejestracje, więc nie wiem jak to się stało ;F
Obrazek z kodem prz rejestracji nie pokazuje się
Obrazek z kodem prz rejestracji nie pokazuje się
HI
Na moim forum (podpis) prz rejestracji nei pokazuje się obrazek, dzisiaj mi to zgłosił użytkownik chcący sie zarejestrować. Jaki plik za to odpowiada my go ewentualnie nadpisać? Bo szczeże mówiac nie grzebałem w plikach odpowiedzialnych za rejestracje, więc nie wiem jak to się stało ;F
Re: Obrazek z kodem prz rejestracji nie pokazuje się
Włączyłeś tą opcję w PA chociaż?
Jak na razie nie mam rozwiązania, więc wyłączyłem. Jeśli wie ktoś jak to naprawić to bede wdzięczny.
Za generowanie obrazka odpowiadają pliki z
includes/captcha. Spróbuj też ze zmianą ustawień GD dotyczących captcha (zakładka Ustawienia potwierdzenia wizualnego).