Konwersja z phpBB2 do phpBB3

Pomoc przy instalacji oraz użytkowaniu phpBB 3.0.x. Forum nie służy do zgłaszania znalezionych błędów, innowacji lub problemów związanych ze stylami i modyfikacjami.
uki0008

Re: Konwersja z phpBB2 do phpBB3

Post autor: uki0008 » 05 listopada 2008, 20:47

Ma ktoś jakieś pomysły??

Awatar użytkownika
Betrayal
Zasłużony

Post autor: Betrayal » 06 listopada 2008, 17:11

...

Posłuchaj, rozumiemy, że masz problem, jednak to nie znaczy, że jesteśmy wszystkowiedzący. To nie znaczy też, że masz prawo do popędzania nas. Regulamin wyraźnie mówi, że zabrania się wymuszania odpowiedzi. Pomagamy ludziom nie dlatego, że musimy, tylko że chcemy. Uszanuj to. Ostatnie upomnienie słowne.

uki0008

Post autor: uki0008 » 06 listopada 2008, 20:41

Betrayal pisze:...

Posłuchaj, rozumiemy, że masz problem, jednak to nie znaczy, że jesteśmy wszystkowiedzący. To nie znaczy też, że masz prawo do popędzania nas. Regulamin wyraźnie mówi, że zabrania się wymuszania odpowiedzi. Pomagamy ludziom nie dlatego, że musimy, tylko że chcemy. Uszanuj to. Ostatnie upomnienie słowne.
a gdzie ja złamałem regulamin zapytałem grzecznie czy ma ktos jakies pomysły !!

Awatar użytkownika
Betrayal
Zasłużony

Post autor: Betrayal » 06 listopada 2008, 21:13

Proszę:
Regulamin forum pisze:§II. Zabrania się
2. Wysyłania do członków ekipy prywatnych wiadomości bądz e-maili z prośbą o pomoc w rozwiązaniu problemu. Zabronione jest także wysyłanie wiadomości z prośbą o szybką odpowiedź w "jakimś" temacie.
Może za bardzo ostro się wyraziłem, ale bądź co bądź proszę o to, aby taka sytuacja się nie powtarzała :)

Zablokowany

Wróć do „Użytkowanie”