Witam, po zainstalowaniu moda aktywowałem go ustawiłem na wyświetlanie reklam po pierwszym poście we wszystkich forach widoczne dla wszystkich grup. Teraz wklepałem kod AdSense, w podglądzie oferowanym przez MOD'a reklama się pięknie wyświetla, niestety nie wyświetla się na żadnym forum. Proszę o pomoc w tym temacie.
http://www.laziki.pl/phpbb3
Ad Managment i reklamy google
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Re: Ad Managment i reklamy google
Po wejściu w podany przez Ciebie adres wyświetla się strona instalacyjna phpBB3 
`Hominis est errare, insipientis in errore perseverare` 
Ano przez chwilkę się wyświetlała bo przy instalacji innego moda namieszałem i prowadzę instalkę od nowa. Jednak problem pozostaje
w instalacji jest takie cos:
Included Files
* root/adclick.php,
* root/language/de/mods/ads.php,
* root/language/de/mods/info_acp_ads.php,
* root/language/en/mods/ads.php,
* root/language/en/mods/info_acp_ads.php,
* root/adm/style/acp_ads.html,
* root/includes/acp/info/acp_ads.php,
* root/includes/acp/acp_ads.php
gdzie ja mam znalezc te pliki i co z nimi zrobic ??
Included Files
* root/adclick.php,
* root/language/de/mods/ads.php,
* root/language/de/mods/info_acp_ads.php,
* root/language/en/mods/ads.php,
* root/language/en/mods/info_acp_ads.php,
* root/adm/style/acp_ads.html,
* root/includes/acp/info/acp_ads.php,
* root/includes/acp/acp_ads.php
gdzie ja mam znalezc te pliki i co z nimi zrobic ??
www.LapMuze.Net - Wyszukiwarka mp3
W paczce modyfikacji. Będą w folderze root. Przekopiuj jego zawartość na serwer.
Ok, a jakieś pomysły co do mojego problemu?