Biała, pusta strona główna forum

Pomoc przy instalacji oraz użytkowaniu phpBB 3.0.x. Forum nie służy do zgłaszania znalezionych błędów, innowacji lub problemów związanych ze stylami i modyfikacjami.
adams

Biała, pusta strona główna forum

Post autor: adams » 22 lipca 2008, 09:47

Witam!

Od kilku dni przezstala mi sie wyswietlac zawartosc strony index.php na moim forum PHPBB 3. Aby dostac sie do panelu administracyjnego, musze zalogowac sie, wchodzac np. przez inne strony, ktore maja linki do strony logowania.

Wczoraj dodatkowo zainstalowalem zupelnie nowe forum, w innej lokalizacji na serwerze. Stworzylem inna baze mysql, aby sie nie gryzla z tamata stara. Ale sytuacja jest taka sama. Strona glowna forum tez sie nie wyswietla.

W twej chwili mam 2 zaisntalowane fora, ktore nie dzialaja.

Serdecznie prosze o jakies wskazowki.

Adam

Awatar użytkownika
Elvis Scatter
Kontakt:

Re: Pusta strona glowna

Post autor: Elvis Scatter » 22 lipca 2008, 11:17

Ja mam podobny problem na phpbb2, tylko że ja nie mogę się zalogować i wejść do Panelu Administracyjnego, gdyż wyświetla mi się pusta strona...

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 22 lipca 2008, 17:14

Elvis Scatter nie dość ze przed chwilą napisałeś swój temat to jeszcze teraz powielasz problem w złym dziale. czy mam to traktować jako prośbę o ost ??

a co do problemu Adams czy na pewno wszystkie pliki są nowe ??
może masz jakiś styl inny i on coś psuje ??
jak się uda wejdź do panelu admina i posprawdzaj konfiguracje czy tam coś nie jest zamotane. wszystkie adresy host itp. jak nie wejdziesz daj znać powiem jak i gdzie szukać odpowiednich wpisów w bazie danych.
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.

adams

Post autor: adams » 24 lipca 2008, 12:24

Hej!

Dzieki serdeczne za wszelkie wskazowki.

Tylko nie rozumiem, dlaczego moje drugie forum na serwerze (nowo zaisntalowane ma ten sam problem. Baza danych jest przeciez inna.

Czy w jakis sposob te dwa fora znajdujace sie w dwoch odddzielnych katalogach na serwerze i korzystajace z dwoch roznych baz danych moga miec ten sam problem?

jaroslw
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: jaroslw » 24 lipca 2008, 12:33

adams pisze:Czy w jakis sposob te dwa fora znajdujace sie w dwoch odddzielnych katalogach na serwerze i korzystajace z dwoch roznych baz danych moga miec ten sam problem?
Wina konfiguracji serwera?
Pobierz styl: we_universalwe_clearblue
Nowości i aktualizacje: FacebookGoogle+Twitter

Awatar użytkownika
daroPL
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: daroPL » 27 lipca 2008, 15:10

Spytaj się administratorowi serwera czy przez ostatnie dni (od czasu wystąpienia u Ciebie tych problemów) nie dokonywał jakiś zmian w konfiguracji serwera. Możliwe, że to problem od strony hostingu.

adams

Post autor: adams » 29 lipca 2008, 10:42

Dzieki serdeczne!

Faktycznie byly porobione pewne zmiany w konfiguracji. Teraz dziala.

Zablokowany

Wróć do „Użytkowanie”