dlaczego? wszystko elegancko skopiowałemBĹ�Ä�d ogĂłlny
Language file portal.php couldn't be opened.
phpBB3 Portal - błąd
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
phpBB3 Portal - błąd
Witam, zainstalowałem phpBB3 Portal zgodnie z instrukcją i na dzień dobry wywala mi błąd:
Re: phpBB3 Portal - błąd
nie wkopiowałeś pliku językowego lub wkopiowałeś nie tam, gdzie trzeba
`Hominis est errare, insipientis in errore perseverare` 
witam
Mam ten sam błąd co kolega wyzej.
I mam teraz pytanie co i gdzie mam skopiowac ??
Skopiowałem zgodnie z instrukcjami podanymi przy instalacji (w instrukcji) ale mimo to mam ten błąd.
Podpowiedzcie mi co i gdzie mam wkleic.
Dzieki
Mam ten sam błąd co kolega wyzej.
I mam teraz pytanie co i gdzie mam skopiowac ??
Skopiowałem zgodnie z instrukcjami podanymi przy instalacji (w instrukcji) ale mimo to mam ten błąd.
Podpowiedzcie mi co i gdzie mam wkleic.
Dzieki
pliki, które kopiuje się wg instalatora do folderu language/en trzeba skopiować do language/pl
pozdrawiam
pozdrawiam
Dzieki
juz działa