+ i -

Forum przeznaczone dla osób poszukujących modyfikacji do phpBB 3.0.x oraz ich polskich lokalizacji.
esio

+ i -

Post autor: esio » 09 maja 2008, 05:43

Witam potrzebuje takiego czegoś na forum, że można dawać + i minusy użytkownikom. Czy może ma ktoś taki skrypt. Z góry dziękuje !

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Re: + i -

Post autor: mateusz » 09 maja 2008, 16:48

ostrzeżenia w wersji 3.0 są standardowo.
pochwał można szukać. nie spotkałem się i kiedyś napisałem namiastkę takiego moda dla jednego z for którymi się "opiekuje"

szukaj bo to było jakiś czas temu a nowe mody powstają bardzo szybko
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.

esio

Post autor: esio » 09 maja 2008, 17:38

ale mi nie chodzi o ostrzeżenia za - mi chodzi o to aby plusy czyli pochwała użytkownika a - to negatyw użytkownika od innych użytkowników

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 12 maja 2008, 13:15

aby to tak działało to trzeba by przerobić to co jest w skrypcie albo napisać innego moda.

a tak na marginesie to w konfiguracji nie ma mozliwosci ustawienia kto nadaje minusy ??
pobaw się uprawnieniami grup. o tylko luxna myśl to i działać nie musi :D

a plusiki to juz na pewno musisz szukać albo pisać sam. Ewentualnie ktoś może coś takiego napisze ale to już nie ten dział na takie sprawy.
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.

Zablokowany

Wróć do „Poszukiwania”