Chce ustawić uprawnienia które umożliwią moderatorom przyklejanie zmienię typ wątku na przyklejony lub ogłoszenie. Główny admin ma taką możliwość, jednak nie ma jej Normalny Administrator. Jak mogę ustawić to dla niego i dla moderatorów ?
Walcze z tymi uprawnieniami w panelu adm i nie udaje mi się pomimo poświęcenia temu tematowi ponad 2h.
Ustawiłem użytkownikowi uprawnienia pełen moderator i nic. Nadal nie może przyklejać tematów.
Uprawnienia do zmiany typ wątku na przyklejony nie da się
Re: Uprawnienia do zmiany typ wątku na przyklejony nie da się
Poustawiaj dla tej grupy: Może pisać ogłoszenia: TAK.
a czy możesz zdradzić jak do tej funkcji dotrzeć ?
próbowałem poprzez
Ustawianie -> Ustawianie uprawnień -> Grupy -> Zarządzaj grupami -> Administratory -> Edytuj uprawnienia -> Ustaione Pełny moderator -> Zaawansowane uprawnienia .... nie ma tego o czym piszesz
lub tutaj
Ustawienie -> Uprawnienia globalne -> Moderacja -> Grupy -> Administratorzy -> -> Edytuj uprawnienia -> Ustaione Pełny moderator -> Zaawansowane uprawnienia .... i też nie ma tego o czym piszesz
próbowałem poprzez
Ustawianie -> Ustawianie uprawnień -> Grupy -> Zarządzaj grupami -> Administratory -> Edytuj uprawnienia -> Ustaione Pełny moderator -> Zaawansowane uprawnienia .... nie ma tego o czym piszesz
lub tutaj
Ustawienie -> Uprawnienia globalne -> Moderacja -> Grupy -> Administratorzy -> -> Edytuj uprawnienia -> Ustaione Pełny moderator -> Zaawansowane uprawnienia .... i też nie ma tego o czym piszesz
PA -> Użytkownicy i Grupy -> Grupy -> Zezwolenia grup w forach -> Wybierz grupę -> Zaznacz fora -> Zaawansowane zezwolenia -> Ustaw, że członek grupy może pisać przyklejone, ogłoszenia itd.