Po instalacji błędy i brak możliwości zalogowania

Tutaj udzielane jest wsparcie przy problemach związanych z instalacją, konwersją, aktualizacją oraz użytkowaniem phpBB 2.0.x.
Amaruaq

Po instalacji błędy i brak możliwości zalogowania

Post autor: Amaruaq » 29 czerwca 2007, 18:00

Oto jak się przedstawia mój problemik :?
jak wchodzę na forum to u góry wyskakują błędy

Kod: Zaznacz cały

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/freehost/k/o/koh/www/phpBB2/config.php:18) in /home/freehost/k/o/koh/www/phpBB2/includes/sessions.php on line 254

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/freehost/k/o/koh/www/phpBB2/config.php:18) in /home/freehost/k/o/koh/www/phpBB2/includes/sessions.php on line 255

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/freehost/k/o/koh/www/phpBB2/config.php:18) in /home/freehost/k/o/koh/www/phpBB2/includes/page_header.php on line 483

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/freehost/k/o/koh/www/phpBB2/config.php:18) in /home/freehost/k/o/koh/www/phpBB2/includes/page_header.php on line 485

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/freehost/k/o/koh/www/phpBB2/config.php:18) in /home/freehost/k/o/koh/www/phpBB2/includes/page_header.php on line 486
jak próbuję się zalogować to wyskakuje...

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/freehost/k/o/koh/www/phpBB2/config.php:18) in /home/freehost/k/o/koh/www/phpBB2/includes/sessions.php on line 366

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/freehost/k/o/koh/www/phpBB2/config.php:18) in /home/freehost/k/o/koh/www/phpBB2/includes/sessions.php on line 367

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/freehost/k/o/koh/www/phpBB2/config.php:18) in /home/freehost/k/o/koh/www/phpBB2/includes/functions.php on line 941
proszę nie bić, jestem początkujący. Jak rozwiązać ten problem? Szukałem oczywiście na forum i rozwiązania problemu nie znalazłem.

Awatar użytkownika
daroPL
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: daroPL » 29 czerwca 2007, 18:17

Usuń wszystkie spacje, entery w plikach config.php i includes/functions.php przed <?php i po ?>.

Amaruaq

Problem

Post autor: Amaruaq » 29 czerwca 2007, 21:18

Nie znalazłem żadnych spacji, jakbyś mógł, miał czas i chęci to proszę zerknij na nie... naprawdę tam nie ma żadnych spacji i enterów. Może to coś innego? Link do plików http://rapidshare.com/files/40105185/pliki.rar.html ważą tak mało że nawet licznik nie wyskakuje. Co to może być? Pozdro

Awatar użytkownika
daroPL
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: daroPL » 29 czerwca 2007, 21:59

Z config.php usuń

<script src="http://www.google-analytics.com/urchin.js"type="text/javascript">
</script><scripttype="text/javascript">_uacct="UA-320885-5";urchinTracker();</script>
tak sie nie umieszcza tego typu kodu w PHP. Daj to lepiej do szablonu.

Amaruaq

Post autor: Amaruaq » 29 czerwca 2007, 23:18

Dzięki bardzo, wszystko hula jak trzeba teraz! Hehe, ja tego tam nie umieściłem tylko już było po zainstalowaniu :lol:

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”