co się stało ?
co się stało ?
Powiedzcie mi prosze, co się stało z serwisem phpbb.com i czemu ich strona http://www.phpbb.com nie działa, tj. zamiast forum wlacza sie jakis obrazek, dlaczego ? I pod jakim adesem to forum teraz istnieje ?
na phpbb.com wielkie odliczanie. za 37 minut coś sie stanie. pytanie co
??
proponuje dla pewności wyłączyć wszystkie fora phpbb i zrobić sobie ich kopie. bo główna siedziba podobno wysyła wirusa do sieci kasującego wszystkie fora phpbb. ja właśnie kopiuje baze sql. pliki mi nie potrzebne ale baze musze mieć.
proponuje dla pewności wyłączyć wszystkie fora phpbb i zrobić sobie ich kopie. bo główna siedziba podobno wysyła wirusa do sieci kasującego wszystkie fora phpbb. ja właśnie kopiuje baze sql. pliki mi nie potrzebne ale baze musze mieć.
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
i jak wam się podobają zmiany ??
w sume tylko graficzne. z wielkich nadzieji na nową wersje 3.0 nicic
mialem racje co do wirusa. z tego co wiem na teraz zniknelo około 40% for phpbb. radze sprwdzać wasze. wirus moze jezcze nie doszedł wszędzie
w sume tylko graficzne. z wielkich nadzieji na nową wersje 3.0 nicic
mialem racje co do wirusa. z tego co wiem na teraz zniknelo około 40% for phpbb. radze sprwdzać wasze. wirus moze jezcze nie doszedł wszędzie
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
Fajnie, że phpbb.com już wróciło
Myślałem, że stać ich na coś lepszego. Nie pasuje mi to zdjęcie planety w topie
Też liczyłem, że wydadzą RC1, no ale się przeliczyłem :/ Styl forum też za bardzo mi nie przypadł do gustu, a szczególnie viewtopic. Pewnie to kwestia przyzwyczajenia, ale cóż. Prawie 4000 osób online się utrzymuje cały czas