Problem z Board Statistics 2.1.5

Jeśli masz problem z nie autoryzowaną modyfikacją, nie możesz jej zainstalować lub występują błędy po jej instalacji to pisz w tym dziale.
agnostos

Problem z Board Statistics 2.1.5

Post autor: agnostos » 26 listopada 2006, 21:53

Zabrałem się za instalację tego moda, ale coś nie wyszło i chciałem sie jej pozbyć kasując wszystkie wrzucone na serwer pliki i cofając zmiany dokonane w constants.php, jednak po wgraniu na nowo starej wersji plików pojawia się coś takiego:

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Lost connection to MySQL server during query in /var/www/sites/yoyo.pl/s/o/sophia/db/mysql4.php on line 48

Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /var/www/sites/yoyo.pl/s/o/sophia/db/mysql4.php on line 330

Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /var/www/sites/yoyo.pl/s/o/sophia/db/mysql4.php on line 331
phpBB : Critical Error

Could not connect to the database

Ktoś wie o co może chodzić? :)

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 26 listopada 2006, 22:20

agnostos pisze:Ktoś wie o co może chodzić?
przetłumacz sobie to i poszukaj co o tym piszemy na forum:
agnostos pisze:Could not connect to the database

padła baza na serwerze tak ogólnie :D
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”