Na wstępie chciałbym się przywitać z Wszystkimi. Jeśli chodzi o tworzenie w phpBB jest kompletnie zielony, więc proszę o spokojne podejście do mojej sprawy. A więc tak załadowałem wszystkie pliki na Lycos-a, na YoYO zresztą też i nie mogę sobie poradzić z jedną rzeczą a mianowicie wyskakuje mi coś takiego (oczywiście po wpisaniu danych w panel administracyjny)
phpBB : Critical Error
Could not connect to the database
Wiem wyczytałem już na forum że niby podaję złe hało użytkownika itp. Ale to nie jest to bo tworząc konto na YOYO podałem te same hasło do wszystkiego wykluczając możliwość wpisu jakiegoś złego hasła i nic nie pomogło. Mam IE 7 nie wiem czy to ma jakiś związek z tym że tak się dzieje, aczkolwiek nie takie reczy już widziałem. Czy trzeba zmienić coś w samych plikach instalacyjnych forum, aktualnie zainstalowałem wersję phpBB-2.0.21-PL? Nie wiem co dalej robić, mam nadzieję że się nie poddam, a Wy zrozumiecie "głupie" pytania laika i w jakiś sposób mi pomożecie.
Pozdrawiam
Było, ale jednak nie umiem...
- phpBB Assistant
- Zasłużony
- Kontakt:
Zla nazwa tematu. Mozesz dokonac reklamacji w naszym unikatowym dziale
Zamykam
Zamykam
MASZ PROBLEM Z FORUM phpbb ? WEJDŹ TUTAJ: http://phpbb-assistant.com - ZROBIMY ZA CIEBIE WSZYSTKO!
serwis laptopów naprawa tabletów
serwis laptopów naprawa tabletów