ja bym obstawiał błąd w pliku. nie zapisuje danych do bazy. jeśli instalowałeś albo zmieniałeś coś w forum to sprawdź czy wykonałeś wszystko poprawnieSirrun pisze:Zmienilem 12288 na 20000 i gdy potwierdzilem to znow ustawilo sie 12288.
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
no bo błąd może byc w tym kawałku kodu który odpowiada akurat za te wartości.
sprawdź plik - ponawiam pomysł
a tak na marginesie to od biedy dane te mozna zapewne zmienić w bazie sql tabela config
sprawdź plik - ponawiam pomysł
a tak na marginesie to od biedy dane te mozna zapewne zmienić w bazie sql tabela config
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info