Niestety ten ciekawy dodatek, zepsuł mi przechodzenie do ostatniego posta, napisanego w kilku stronnicowym temacie. Teraz po kliknięciu w tematlub ikonkę prowadzącą do ostatniego napisanego posta; wchodzi na jego pierwszą stronę, zamiast na ostatnią.
Ktoś może podpowiedzieć rozwiązanie?
edit: tematy pokrewne jakie znalazłem, nie były związane z tym modem i nie dawały rozwiązania.
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
gostek_ pisze:Szkoda byłoby mi tego moda odinstalować
istnieją jego inne odpowiedniki chyba nawet polskie
a co do problemu to zainstaluj jeszcze raz mdoa do tych postów. moda oglądałem ale dużych problemó nie powinienes mieć. mnie działą bez problemu
jedyne co to miałem problemy w plikach tpl ale zapewne było to związane z modami które mam na forum
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.