Problemy z cookies

Tutaj udzielane jest wsparcie przy problemach związanych z instalacją, konwersją, aktualizacją oraz użytkowaniem phpBB 2.0.x.
poadi

Problemy z cookies

Post autor: poadi » 21 maja 2006, 21:43

Witam,
Już od dłuższego czasu użytkując wiele for internetowych opartych na skrypcie phpBB miewam problemy z sesjami (zapewne wynikające z nieprawidłowego działania cookies). Otóż, często muszę się logować kilka razy pod rząd żeby załapało, przeglądając posty wylogowuje mnie, dostanie się do panelu admina graniczy z cudem a co dopiero z niego korzystanie.. (nieustannie mnie wylogowuje) Dzieje to na kilku forach, u Was np nie mam takich problemów. Czy to ejst kwestia odpowiedniego zainstalowania/skonfigurowania skryptu, czy też problem leży po mojej stronie. Zaznaczam że to dzieje się zarówno na windowsie jak i na linuksie.
PS. Szukałem podobnego tematu ale nie znalazłem, co nie wyklucza że mogłem coś przeoczyć;]

pzdr TIA

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 21 maja 2006, 21:47

poadi pisze: Szukałem podobnego tematu ale nie znalazłem
jakoś nie wierze !!!!

na 99% masz źle skonfigurowane ciasteczka. opis ich konfiguracji poruszany seki razy na forum szukaj. dalej bo zaczne sypać ost nie patrząc na liczbe postów.
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”