Witam. Przenioslem forum na byethost i jak chce wyslac masowke wywala mi taki blad
Could not connect to smtp host : :
DEBUG MODE
Line : 112
File : smtp.php
smtp mam dobrze ustawione poniewaz na starym serwerze dzialalo... teraz nie che.. ktos wie moze czmu?
problem z wysylaniem wiad. masowych
może nowy serwer nie pozwala na łączenie się z zew. smtp 
albo serwer z którego korzysta smtp zmienil ustawienia
błąd omawiany setki razy. ponieważ pisze:
albo serwer z którego korzysta smtp zmienil ustawienia
błąd omawiany setki razy. ponieważ pisze:
nie zamkne ale poszukaj i dopiero napisz kolejnego posta. bo za głupie pytanie dostaniesz ost. + blok tematuraasteer pisze:smtp mam dobrze ustawione poniewaz na starym serwerze dzialalo
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
każdy tak mówiraasteer pisze:Obiecuje poprawe
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info