Niewiem co jest, mam zainstalowane cr 1.4 moze ktos wie jak to poprawic zeby bylo dobrze ?? albo jest jakas alternatywa moda quick reply dla CR 1.4 ? Prosze pomozcie mi.
Problem z wyswietlaniem postow przy modzie CompleteQuickRepl
-
NorthAngel
Problem z wyswietlaniem postow przy modzie CompleteQuickRepl
Mam problem z modem complete quick reply, gdyz wlasnie go zainstalowalem i zrobilem wszystko co bylo podane w instrukcji i patrze na swoje forum i widze cos takiego: screen
Niewiem co jest, mam zainstalowane cr 1.4 moze ktos wie jak to poprawic zeby bylo dobrze ?? albo jest jakas alternatywa moda quick reply dla CR 1.4 ? Prosze pomozcie mi.
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
-
NorthAngel
mateusz, dzieki, ale mam jakis klopt z tym modem complete quick reply bo gdy wszystko zainstaluje i chce wejsc na jakis post, klikam wiec temat postu i strona z postami mi sie laduje:

Ale gdy sie juz zaladuje to otwiera mi sie zamiast posta na forum na kilka sekund puste tlo:

I po tych kilku sekundach dopiero otwiera mi sie post. Zauwazylem ze cos jest nie tak w pliku viewtopic_body.tpl a konkretnie chodzi o ta linijke:
Jak tak zrobie to wlasnie mi sie tak dzieje. Ale jak przed tamtym nie dodam tedgo: {QUICKREPLY_OUTPUT} to mi sie posty ladnie wlaczaja szybciutko tak jak powinny. Ale znowu szybkiej odpowiedzi mi nie wyswietla.
Czy ktos moze mi w tym pomoc i wie jak zrobic zeby te linijki kodu, ktore dalem jakos zrobic tak, zeby posty wlaczaly sie normalnie bez tego tla pustego ??
Prosze pomozcie mi

Zostawiam tez tu ponizej pliczek viewtopic_body.tpl, moze ktos cos bedzie wiedzial jak mi pomoc
viewtopic_body.tpl

Ale gdy sie juz zaladuje to otwiera mi sie zamiast posta na forum na kilka sekund puste tlo:

I po tych kilku sekundach dopiero otwiera mi sie post. Zauwazylem ze cos jest nie tak w pliku viewtopic_body.tpl a konkretnie chodzi o ta linijke:
Kod: Zaznacz cały
#
#-----[ FIND ]------------------------------------------
#
<table width="100%" cellspacing="2" border="0" align="center">
<tr>
<td width="40%" valign="top" nowrap="nowrap" align="left"><span class="gensmall">{S_WATCH_TOPIC}</span><br />
<br />
{S_TOPIC_ADMIN}</td>
<td align="right" valign="top" nowrap="nowrap">{JUMPBOX}<span class="gensmall">{S_AUTH_LIST}</span></td>
</tr>
</table>
#
#-----[ BEFORE, ADD ]------------------------------------
#
{QUICKREPLY_OUTPUT}Czy ktos moze mi w tym pomoc i wie jak zrobic zeby te linijki kodu, ktore dalem jakos zrobic tak, zeby posty wlaczaly sie normalnie bez tego tla pustego ??
Prosze pomozcie mi
Zostawiam tez tu ponizej pliczek viewtopic_body.tpl, moze ktos cos bedzie wiedzial jak mi pomoc
viewtopic_body.tpl
-
NorthAngel
-
NorthAngel
TrAvIkK, to czemu mi tak sie robi
Cos jest nie tak i niepotrafie tego naprawic
Na pasku na dole pisze mi ze trwa otwieranie strony http://www.caffe..... itd
Zachwile pisze GOTOWE i jest szare tlo i nagle wyskakuaj mi posty i na dole na tym pasku pisze pozostalo 24 elementy
Zachwile pisze GOTOWE i jest szare tlo i nagle wyskakuaj mi posty i na dole na tym pasku pisze pozostalo 24 elementy
Ostatnio zmieniony 22 lutego 2006, 16:54 przez NorthAngel, łącznie zmieniany 2 razy.
-
NorthAngel
Niesadze by to byla wina mojego lacza, bo tutaj na forum czy na innych forach gdzie jest szybka odpowiedz tak m isie nie dzieje tylko u mnei na forum ta jst cos jest nie tak z tym modem
Niesadze by to byla wina mojego lacza, bo tutaj na forum czy na innych forach gdzie jest szybka odpowiedz tak m isie nie dzieje tylko u mnei na forum ta jst cos jest nie tak z tym modem
-
NorthAngel
-
NorthAngel
-
NorthAngel