mam wilki problem
mam wilki problem
robiłęm sobie nowy styl i zlego zrobiłęm bo jedynie wpisa.łem w 2 polach ffff i teraz nie moge wejśc do stylu PA co zrobić z tym fantem
!!!!!!!!!!!!!!
takie rekordy zadko się widujeOstrzeżeń: 2
rozwiązania są 2:
1.
trzeba zmienić odpowiednie wpisy w bazie sql
2.
aby wejsć do PA możesz wpisać adres:
http://twój adres.pl/admin/index.php
jak dla ciebie to rozwiązanie nr 2 jest prościejsze i bezpieczniejsze
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
-
channel_boy
i jeszcze jedno mam napisy taki małę ze ich nie idzie
i jeszcze jedno mam napisy taki małę ze ich nie idzie przeczytac i włąśnie temu nie umiem tego zmienić !!!!!!!!!
i nie wiem jak sie dostać do konfiguracji
jest super udało sie
jest super udało sie.!!!!!!!!!!
na czucie jechcałęm ... a teraz powiedzcie mi jak zamieści szablon forum który sciągnołem ????????????????????? BO NICHCE ZOWU TAK SKONCZYĆ JAK PRZEDCHWILĄ

i jeszcze jedno
i jescze jedno piszą mi takie warning
na guże Warning: init_userprefs(./../language/lang_english/lang_main.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/includes/functions.php on line 308
Warning: init_userprefs(): Failed opening './../language/lang_english/lang_main.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /var/www/includes/functions.php on line 308
Warning: init_userprefs(./../language/lang_english/lang_admin.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/includes/functions.php on line 317
Warning: init_userprefs(): Failed opening './../language/lang_english/lang_admin.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /var/www/includes/functions.php on line 317
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/includes/functions.php:308) in /var/www/includes/functions.
na guże Warning: init_userprefs(./../language/lang_english/lang_main.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/includes/functions.php on line 308
Warning: init_userprefs(): Failed opening './../language/lang_english/lang_main.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /var/www/includes/functions.php on line 308
Warning: init_userprefs(./../language/lang_english/lang_admin.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/includes/functions.php on line 317
Warning: init_userprefs(): Failed opening './../language/lang_english/lang_admin.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /var/www/includes/functions.php on line 317
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/includes/functions.php:308) in /var/www/includes/functions.
-
channel_boy
lol 13 przestań pisać post pod postem,jeśli od tego momentu napiszesz jeszcze raz post pod postem to dostaniesz ode mnie ignora i Ci nie pomogę ... !! Jeśli umiesz czytać to byś teraz tak nie robił !! Zobaczymy jak admini zareagują,bo moim zdaniem powinieneś już dostać bana !! ALbo masowe kasowanie Twoich postów ;]
Szablon wsadzasz do folderu templates w FTP--->Potem włazisz w PA i tam szukasz Skórki,szablony czy coś takiego i instalujesz .....
Szablon wsadzasz do folderu templates w FTP--->Potem włazisz w PA i tam szukasz Skórki,szablony czy coś takiego i instalujesz .....