+ i -
Re: + i -
ostrzeżenia w wersji 3.0 są standardowo.
pochwał można szukać. nie spotkałem się i kiedyś napisałem namiastkę takiego moda dla jednego z for którymi się "opiekuje"
szukaj bo to było jakiś czas temu a nowe mody powstają bardzo szybko
pochwał można szukać. nie spotkałem się i kiedyś napisałem namiastkę takiego moda dla jednego z for którymi się "opiekuje"
szukaj bo to było jakiś czas temu a nowe mody powstają bardzo szybko
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
Re: + i -
aby to tak działało to trzeba by przerobić to co jest w skrypcie albo napisać innego moda.
a tak na marginesie to w konfiguracji nie ma mozliwosci ustawienia kto nadaje minusy ??
pobaw się uprawnieniami grup. o tylko luxna myśl to i działać nie musi
a plusiki to juz na pewno musisz szukać albo pisać sam. Ewentualnie ktoś może coś takiego napisze ale to już nie ten dział na takie sprawy.
a tak na marginesie to w konfiguracji nie ma mozliwosci ustawienia kto nadaje minusy ??
pobaw się uprawnieniami grup. o tylko luxna myśl to i działać nie musi
a plusiki to juz na pewno musisz szukać albo pisać sam. Ewentualnie ktoś może coś takiego napisze ale to już nie ten dział na takie sprawy.
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info