Konwersja z phpBB2 do phpBB3
Re: Konwersja z phpBB2 do phpBB3
Ma ktoś jakieś pomysły??
...
Posłuchaj, rozumiemy, że masz problem, jednak to nie znaczy, że jesteśmy wszystkowiedzący. To nie znaczy też, że masz prawo do popędzania nas. Regulamin wyraźnie mówi, że zabrania się wymuszania odpowiedzi. Pomagamy ludziom nie dlatego, że musimy, tylko że chcemy. Uszanuj to. Ostatnie upomnienie słowne.
Posłuchaj, rozumiemy, że masz problem, jednak to nie znaczy, że jesteśmy wszystkowiedzący. To nie znaczy też, że masz prawo do popędzania nas. Regulamin wyraźnie mówi, że zabrania się wymuszania odpowiedzi. Pomagamy ludziom nie dlatego, że musimy, tylko że chcemy. Uszanuj to. Ostatnie upomnienie słowne.
a gdzie ja złamałem regulamin zapytałem grzecznie czy ma ktos jakies pomysły !!Betrayal pisze:...
Proszę:

Może za bardzo ostro się wyraziłem, ale bądź co bądź proszę o to, aby taka sytuacja się nie powtarzałaRegulamin forum pisze:§II. Zabrania się
2. Wysyłania do członków ekipy prywatnych wiadomości bądz e-maili z prośbą o pomoc w rozwiązaniu problemu. Zabronione jest także wysyłanie wiadomości z prośbą o szybką odpowiedź w "jakimś" temacie.