Białe tło
- adam_sibik
Białe tło
Tak jak w temacie kiedy np próbuję się zalogować wpisuję poprawne dane i powinno być OK, ale wyświetla się biały ekran i nic sie nie dzieje. Tak samo jest przy wchodzeniu do Panelu Administracyjnego.
Proszę o szybką odpowiedź
Re: Białe tło
Jeśli to możliwie podaj adres forum, ułatwi to jakiekolwiek zidentyfikowanie problemu.
Wcześniej problem nie występował?
Instalowałeś ostatnio jakąś modyfikację?
Napisz
Czym bardziej precyzyjnie tym prawdopodobniej, że problem zostanie rozwiązany
Pozdrawiam
Wcześniej problem nie występował?
Instalowałeś ostatnio jakąś modyfikację?
Napisz
Czym bardziej precyzyjnie tym prawdopodobniej, że problem zostanie rozwiązany
Pozdrawiam
"Trochę Względów, trochę Troski o Innych. W tym cała rzecz. Tak przynajmniej mówią." - Kłapouchy
Większość problemów z białymi stronami to wina złych (w większości darmowych) serwerów. Próbowałeś kontaktować się z administracją serwera?
- adam_sibik
http://www.sp39gliwice.cba.pl/
Jeśli nie uda mi się zalogować, to forum będzie wyglądało właśnie tak.

Dodano 09 Styczeń 2008, 18:56
Poza tym nie wiem czemu pisze tam tak:
Na Forum jest 1 użytkownik :: 1 Zarejestrowany, 0 Ukrytych i 0 Gości [ Administrator ] [ Moderator ]
Najwięcej użytkowników 1 było obecnych Sro Sty 09, 2008 5:50 pm
Zarejestrowani Użytkownicy: Adam
Przecież na forum jest tylko jeden zarejestrowany użytkownik (ja) a wcale nie jestem zalogowany
Jeśli nie uda mi się zalogować, to forum będzie wyglądało właśnie tak.
Jeszcze nie próbowałem. Miałem i nadal mam nadzieję że ktoś z was mi pomożedaro pisze:Większość problemów z białymi stronami to wina złych (w większości darmowych) serwerów. Próbowałeś kontaktować się z administracją serwera?
Dodano 09 Styczeń 2008, 18:56
Poza tym nie wiem czemu pisze tam tak:
Na Forum jest 1 użytkownik :: 1 Zarejestrowany, 0 Ukrytych i 0 Gości [ Administrator ] [ Moderator ]
Najwięcej użytkowników 1 było obecnych Sro Sty 09, 2008 5:50 pm
Zarejestrowani Użytkownicy: Adam
Przecież na forum jest tylko jeden zarejestrowany użytkownik (ja) a wcale nie jestem zalogowany
Ostatnio zmieniony 09 stycznia 2008, 18:57 przez adam_sibik, łącznie zmieniany 1 raz.
Opcja edytuj 
Interesują mnie dwie rzeczy:
1. Dlaczego nie phpbb3?
2. Próbowałeś powtarzać proces instalacji?
Dodane chwilę po namyśle - pisze, że jesteś zarejestrowany (znaczy musiał Cię zalogować) Mi tak nie piszę - jestem gościem.
Z tego co widzę problem białego tła jest jeszcze przy prywatnych wiadomościach i pokazującym się nie wiadomo czemu polu Profil
1. Dlaczego nie phpbb3?
Dodane chwilę po namyśle - pisze, że jesteś zarejestrowany (znaczy musiał Cię zalogować) Mi tak nie piszę - jestem gościem.
Z tego co widzę problem białego tła jest jeszcze przy prywatnych wiadomościach i pokazującym się nie wiadomo czemu polu Profil
"Trochę Względów, trochę Troski o Innych. W tym cała rzecz. Tak przynajmniej mówią." - Kłapouchy
- adam_sibik
eeyore pisze:Opcja edytuj
1. Dlaczego nie phpbb3?
- Bo phpBB 2 to pełna wersja po Polsku i ma lepszy system ostrzeżeń
- Tak, próbowałem chyba z 5 razy
Wtedy nie było by linków zaloguj albo rejestracja. POMOCYeeyore pisze:Dodane chwilę po namyśle - pisze, że jesteś zarejestrowany (znaczy musiał Cię zalogować) Mi tak nie piszę - jestem gościem.
Tak jak powiedział Daro to raczej wina serwera, chwilę temu założyłem testowe forum i błąd wygląda tak samo, jeszcze spróbuję z phpBB3
- adam_sibik
phpBB 3 działa, ale ma jakąś dziure bo jak wyskakuje okienko z pytaniem czy na pewno usunąć członka z grupy to jak się klika tak albo nie - i tak taki plik nie istnieje. Wtedy ładuje się strona główna cba.pl . Może nie jest to zbyt wygodne, ale oznacza to że taki plik nie istnieje.eeyore pisze:Tak jak powiedział Daro to raczej wina serwera, chwilę temu założyłem testowe forum i błąd wygląda tak samo, jeszcze spróbuję z phpBB3
Na darmowych serwerach nie dba się tak o konfigurację serwerów i dobro klientów - bo to jest przecież za darmo. Jedyna rozsądna rada w tej sytuacji to zmiana serwera. Ceny małych pakietów (dobrych dla małych forów) są bardzo niskie i chyba jeden przelew w miesiącu na kwotę 4 zł to nie dużo, a dostajesz o wiele więcej niż na tych darmówkach. Jeżeli już chcesz się trzymać tego serwer co masz to pozostaje Ci jedynie kontakt z adminem serwera - ale uprzedzam, to chyba wiele nie da.
- adam_sibik
A jednak dałodaro pisze:Na darmowych serwerach nie dba się tak o konfigurację serwerów i dobro klientów - bo to jest przecież za darmo. Jedyna rozsądna rada w tej sytuacji to zmiana serwera. Ceny małych pakietów (dobrych dla małych forów) są bardzo niskie i chyba jeden przelew w miesiącu na kwotę 4 zł to nie dużo, a dostajesz o wiele więcej niż na tych darmówkach. Jeżeli już chcesz się trzymać tego serwer co masz to pozostaje Ci jedynie kontakt z adminem serwera - ale uprzedzam, to chyba wiele nie da.