Jak założyc forum na gaa.pl
to sobie zmien haslo ..
wchodzisz do panelu admina
zakładka Zmien haslo i tam bedzie Baza MySQL
Nowe haslo itd.
wchodzisz do panelu admina
zakładka Zmien haslo i tam bedzie Baza MySQL
Nowe haslo itd.
Forum Młodzieżowe http://www.forumer.ddl2.pl/index.php - Serdecznie Zapraszam
A czytacie ze zrozumieniem? takim debilem nie jestem zeby nie wiedziec, iz w PA zmienia sie haslo do bazy mysql. natomiast ono caly czas podswietlone jest jako *** i nie wiem jak je moge odczytac, powtarzam dalej - zmiana nic nie daje niestety ;/ a adresu do admina nigdzie nie znalazlem ;/A zmiana hasla nic nie daje, nadal pozostaje tyle samo zamaskowanych kropek...
Dziala ale nastepnil kolejny blad... za kazdym razem, gdy wykonam jakis proces (np. wyloguje sie badz chce sie zalogowac) wyrzuca mnie do strony http://gaa.pl/404.html ;/
jak ktos moze to niech mi powie co zrobic bo jak daje instalacje to mi wystakuje cos takiego
Wystąpił błąd podczas instalacji
Wystąpił błąd przy aktualizacji bazy danych
Table 'phpbb_auth_access' already exists
usunolem te tabele (phpbb_auth_access) jak ktos radzil w tym watku ale jak dalem odnowa instalacje to mi wyskoczylo ze jakas kolejna tabela juz istnieje i nie moge dalej zainstalowac, tez usununolem, potem jeszcze raz ze auth_access - no to usunolem raz jeszcze, instaluje od nowa: kolejna tabela juz istnieje i tak w kolko i za chiny nie wiem oco chodzi :/ moze mi ktos pomoze ?
usuwalem tez wszestkie tabele ale wtedy wyskakiwal critical error ale jak dawalem instalacje jeszcze raz to znowu ze mam juz jakies tam tabele, troche mnie to denerwuje juz , proszepomozcie
Edycja: widze ze nikt sie nie zdecydowal pomuc, jak jusz pisalem szukalem na tym forum dlugo o takim bledzie ale wszystkie porady nie pomagaly i oczywiscie nikomu sie niechce pomuc fajnie jest jak nie mozna liczyc na pomoc widac tacy ludzie juz sa na tym forum
Wystąpił błąd podczas instalacji
Table 'phpbb_auth_access' already exists
usunolem te tabele (phpbb_auth_access) jak ktos radzil w tym watku ale jak dalem odnowa instalacje to mi wyskoczylo ze jakas kolejna tabela juz istnieje i nie moge dalej zainstalowac, tez usununolem, potem jeszcze raz ze auth_access - no to usunolem raz jeszcze, instaluje od nowa: kolejna tabela juz istnieje i tak w kolko i za chiny nie wiem oco chodzi :/ moze mi ktos pomoze ?
usuwalem tez wszestkie tabele ale wtedy wyskakiwal critical error ale jak dawalem instalacje jeszcze raz to znowu ze mam juz jakies tam tabele, troche mnie to denerwuje juz , proszepomozcie
Edycja: widze ze nikt sie nie zdecydowal pomuc, jak jusz pisalem szukalem na tym forum dlugo o takim bledzie ale wszystkie porady nie pomagaly i oczywiscie nikomu sie niechce pomuc fajnie jest jak nie mozna liczyc na pomoc widac tacy ludzie juz sa na tym forum
O chmodach poczytaj sobie tutaj - po tej lekturze zrozumiecz o co w nich chodzi a nazwy config.php nie zmieniaj.Saurian pisze:Także instaluje forum phpbb, na serwerze gaa.pl i czy nazwe config.php trzeba zmienić na 666? Czytałem o chmodzie, ale dokładnie nie wiem o co chodzi jestem zielony w tej sprawie
Ja mam, o 22 wróce z pracy to mogę wrzucę do siebie na serwa.....daj znać jeszcze na gadu jakbym zapomniał GG7310749
EDITED:
A może ktoś powiedzieć o co biega?
Podpowiem że sciagnalem plik config.php i wgralem go na serwer bo tak chciala "instalacja"...
Z gory dzieki za porade...
EDITED:
A może ktoś powiedzieć o co biega?
Kod: Zaznacz cały
Table 'phpbb_auth_access' already existsZ gory dzieki za porade...